Utenfor inngangen til Ringerike Stormarked på bybrua hoppet en rekke barn opp og ned med begeistrete hvin inne i et hoppeslott.

Skaterne kledd i gule t-skjorter var i Sentrumskvartalet og på Søndre torg, og gjorde mer eller mindre vellykkete stunts. Uten polstringer, vanket det nok en god del blåmerker.

Utenfor To Brødre på Søndre torg satt folk og koste seg inne i et stort telt som var åpent i fronten.

Koste seg gjorde også barnehagebarna Rolf (6), Mina (4), Kari Lise (5) og Kenneth (4) fra Åsbygda barnehage da de besøkte Søndre torg i solskinnet.

Hønefoss ballklubb hadde satt opp et fotballmål på torget. Og der fikk store og små sparke en ball så hardt de bare kunne. Bak nettmaskene sto en gutt med en lasermåler lik den politiet bruker. Heldigvis vanket det ikke fartsbøter.

Sykehusets barnehage var også ute på tur i det fine været, som skyet litt over og blåste litt til utover ettermiddagen.

På ettermiddagen spilte en gjeng med gutter basketball i Sentrumskvartalet i høyt tempo og med tilrop fra et begeistret publikum. Alle sentrumsbutikkene hadde spesielle tilbud, enten det gjaldt undertøy eller solbriller eller annet som hjertet begjærer.

Klokken 21 åpnet Hanne Krogh sin konsert med Trond Lien, Jørn Atle Støa og et lite mini korslag.

Stor og små publikummere sto tett i tett både foran og i trappen ned til underetasjen hvor konserten ble avholdt. Scenevant som Hanne Krogh er, åpnet hun med Vamps "Tir n'a noir".