Her kan du se VM på storskjerm i kveld

FINALERUNDER: Hvis du ikke har lyst til å se finalerundene av fotball-VM alene, viser blant andre General Hotell og Sørsida kampene på storskjerm.

FINALERUNDER: Hvis du ikke har lyst til å se finalerundene av fotball-VM alene, viser blant andre General Hotell og Sørsida kampene på storskjerm. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag starter kvartfinalene i årets fotball-VM, og lokale serveringssteder er klare til å vise finalerundene på storskjerm.

DEL

På General Hotell på Helgelandsmoen vises kampene på storskjerm i en konferansesal, og Harald Gythfeldt håper at både sommerturister som overnatter på hotellet og lokalbefolkning kommer innom for å se kamp.

Familiekveld

– Her er det ingen kjøpe- eller spiseplikt, dette er bare for å lage god stemning. Ta med hele familien, så kan barna leke eller spille fotball, sier Gythfeldt.

Man kan i tillegg vinne pizza fra hotellets egen Pizzeria del Generale hvis man gjetter riktig resultat på kampene.

STORSAL: Harald Gythfeldt ønsker hotellgjester og lokalbefolkning hjertelig velkommen til å se VM på hotellet. - Her er alle velkomne, og det er ingen spiseplikt.

STORSAL: Harald Gythfeldt ønsker hotellgjester og lokalbefolkning hjertelig velkommen til å se VM på hotellet. - Her er alle velkomne, og det er ingen spiseplikt. Foto:

God stemning

På Sørsida er Nicolas Lopez i gang med å rigge til kamp. Utenfor restauranten er det satt opp en stor TV, en foodtruck som serverer mat og drikke, i tillegg til en del utemøbler.

– Vi har kjøpt inn en stor TV for å vise VM. Det er gøy å lage litt stemning, og det er ingen spiseplikt her ute.

FOODTRUCK: Utenfor Sørsida er det satt opp en foodtruck, sitteplasser og en stor TV.

FOODTRUCK: Utenfor Sørsida er det satt opp en foodtruck, sitteplasser og en stor TV. Foto:

Lopez er halvt spansk, og han håpet selvfølgelig at Spania skulle ta seg videre til sluttspillet. Laget røyk ut i 8-delsfinalen mot Russland.

– Det er mest gøy å se fotball sammen med andre. Det som er fint med fotball er at man fort får seg nye venner hvis man kommer alene. På finalen 15. juli kommer vi til å grille et helt lam og gjøre litt stas rundt kampen, forteller Lopez.

LES OGSÅ: Arthur (14) står opp midt på natten for å rekke fotballskolen

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken