Gå til sidens hovedinnhold

Forsatt drift av Fontenehuset

Artikkelen er over 10 år gammel

Men styreleder Anne-Lise Rian ser ikke bort ifra at tilbudet vil bli annerledes i fremtiden.

- Vi har ikke kastet inn håndkleet. Fontenehuset skal bestå, sier styreleder Anne-Lise Rian. Det kan likevel hende at tilbudet vil bli litt annerledes.

Detaljene for hvordan driften i så fall skal bli er ikke helt avklart ennå, men Rian ser optimistisk på fremtiden til Fontenehuset.

- Kan det hende at det blir kortere åpningstider?

- Vi ønsker fortsatt å ha åpent hver dag og å ha åpent i høytidene. I sommer måtte vi dessverre holde stengt en periode og det var ikke heldig, sier Rian.

Fontenehuset og Ringerike kommune holder for tiden på med å utforme en partnerskapsavtale som skal regulere forholdet mellom de to aktørene.

LES OGSÅ: En million til Fontenehuset

Ringerikes Blad har tidligere skrevet om at Fontenehuset vurderte å legge ned dersom de ikke fikk mer penger fra det offentlige. Politikerne i Ringerike valgte å videreføre støtten på en million kroner , men heller ikke å øke den. I tillegg gir Hole kommune 300.000 kroner og staten drøyt 700.000 kroner.

Styret i Fontenehuset mener det fortsatt er liv laga for virksomheten. Huset er et samlingssted og gir tilbud til mennesker som har eller har hatt psykiske lidelser. Et av målene er også å få folk tilbake i jobb.