Fikk øret revet av

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

En 27 år gammel mann fra Ringerike fikk store skader på det ene øret lørdag morgen. Men verken mannen eller kameratene hans vet hva som er skjedd.

DEL

Mannen var svært beruset da han vandret langs riksvei 35 mellom Tyristrand og Hønefoss like før klokken 07 lørdag morgen. Han var ustø og kledd i mørke klær, og en forbipasserende kvinne meldte fra til politiet.

Skadet øre

Da 27-åringen ble plukket opp, oppdaget politiet at han var skadet. Det ene øret hans var nesten revet tvers av, og han ble brakt til Ringerike sykehus for å bli sydd sammen igjen.

Kom fra fest

Mannen kom fra en fest på Tyristrand, men visste ikke selv hvordan han hadde pådratt seg skaden, opplyser politiet. Han hadde ingen minner om et fall, en slåsskamp eller andre ting som kan ha påført ham flengen i øret.

Avhørte venner

Alle kameratene hans, som hadde vært på samme fest, ble også avhørt av politiet lørdag morgen. Ingen av dem hadde imidlertid noe svar på hva som er skjedd. Ifølge politiet bar de preg av den langdryge festen, og man håper på at noen kan huske mer etter hvert.

Etterlyser vitner

Politiet etterlyser vitner som kan ha passert riksvei 35 en gang mellom klokken 06 og 07 lørdag morgen. Det er ikke mistanke om at mannen ble påkjørt.

Artikkeltags