- Fantastisk engasjement

Lederen av Dyrebeskyttelsen i Ringerike og omegn, Heidi Halvorsen

Lederen av Dyrebeskyttelsen i Ringerike og omegn, Heidi Halvorsen

Artikkelen er over 11 år gammel

Heidi Halvorsen i dyrebeskyttelsen er glad for at det finnes dyrevenner som Hans Gomnæs der ute.

DEL

Hun er imponert over den store summen Gomnæs er villig til å betale for en oppklaring av hundemishandlingen.

- Alle forsøk på å finne et svar er verdt å prøve, sier hun.

Halvorsen er leder av dyrebeskyttelsen, og tror egentlig at hun ville ha fått noen tips allerede, dersom noen var villig til å avsløre hva som skjedde med den døde hunden. Likevel håper hun at 10.000 kroner kan bidra til en oppklaring.

Og Gomnæs er ikke den eneste som har engasjert seg etter at historien om den mishandlede hunden ble kjent. Dyrebeskyttelsen har fått mange telefoner fra fortvilte dyrevenner.

- Folk ringer bare for å gi uttrykk for hvor grusomt de synes det er. Det er spesielt slike enkelttilfeller som kan gi folk et sjokk, sier Halvorsen.

En mann ringte for å tilby seg å betale for en annonse i Ringerikes Blad. Dermed søkte dyrebeskyttelsen etter flere medlemmer bare få dager etter at hundekadaveret ble funnet på Veme.

- Det var veldig hyggelig gjort av ham. Det viser jo at vi får støtte for det vi driver med. Vi har fått noen nye medlemmer, uten at jeg vet antallet, sier Halvorsen.

Dyrebeskyttelsen har varslet både politiet og Mattilsynet om hundemishandlingen. Saken er ikke formelt anmeldt, fordi man ikke sitter på noen konkrete tips. Dersom et slikt tips kommer inn, vil ikke Halvorsen nøle med å levere en anmeldelse.

Artikkeltags