AIM-styret har tatt sitt valg

Avgjørelsen fra AIM ble tatt onsdag, men er hemmelig fram til torsdag klokken 10. Ola Tronrud med styreleder i AIM Jan Erik Korssjøen. Bak: daglig leder i AIM, Ove Radvik Haukåssveen.

Avgjørelsen fra AIM ble tatt onsdag, men er hemmelig fram til torsdag klokken 10. Ola Tronrud med styreleder i AIM Jan Erik Korssjøen. Bak: daglig leder i AIM, Ove Radvik Haukåssveen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Spenningen har vært stor på Ringerike denne onsdagen. Ville AIM Norway velge Eggemoen eller Rygge som vedlikeholdsbase for Forsvarets nye F-35?

DEL

Etter omvisning på Rygge dro AIM-styret til Eggemoen. Her ble det en ny runde med omvisning og informasjon før styret lånte et rom hos Tronrud Engineering for å ta en avgjørelse.

Etter to timer var avgjørelsen tatt. Men styreleder Jan Erik Korssjøen har lite si onsdag kveld.

– Styret er blitt enige om at våre lepper er lukket. Avgjørelsen vil bekjentgjøres torsdag klokken 10. Vi må ha en avsjekking med eierne og ansatte på Kjeller må informeres. Ting må skje i en viss rekkefølge.

– Var det en vanskelig avgjørelse?

Ja, det var det, avslutter Korssjøen.

Christine Næss Mathiesen, som er rådgiver hos Tronrud Engineering, vet ikke hva som er bestemt.

– De har gitt uttrykk for at de hadde to gode alternativer og at det var et vanskelig valg. Vi føler at vi har vist fram det vi kan.

– Får dere sove i natt?

– Vi får klare det, svarer Næss Mathiesen.

LES OGSÅ:

Artikkeltags