Gå til sidens hovedinnhold

Erna Solberg besøkte Hønefoss

Artikkelen er over 8 år gammel

Høyres statsministerkandidat vakte oppmerksomhet da hun var på sjarmoffensiv i Hønefoss onsdag. VELGERHJELPEN:

Solberg ankom Glatved brygge, der hun ble orientert om aktivitetene på brygga og arbeidet med å ta elva tilbake.

Haakon Tronrud og Ellen Grønlund fra Tronrud Eiendom fortalte om planene for utvikling av Øya-området. Viktigheten av ny E16 og Ringeriksbanen ble selvsagt et tema.

- Hvis vi kommer i regjering skal vi for det første bevilge penger til planlegging av både E16 og Ringeriksbanen, sa Erna Solberg og nevnte at partiet mener ops-prosjekt (Offentlig-privat samarbeid) er en god løsning for begge prosjektene.

Stor delegasjon

Solberg med en stor delegasjon Høyre-folk spaserte fra Glatved brygge til Søndre torg. Solberg, som kan bli Norges neste statsminister, fikk flere tilrop: "Der er jo Erna, jo!" og "Jeg stemmer på deg!".

På torget og videre bortover Storgata delte Solberg ut brosjyrer og slo av en prat med flere potensielle velgere.

En delegasjon fra Fontenehuset ville høre hva Solberg vil gjøre for å styrke Fontenehuset og hjelpe dem som sliter med psykiske lidelser. Solberg svarte at hun vil prioritere tiltak som Fontenehuset.

- Hyggelig

Gerd Rytter Bull, Weronica Hansen og Martine Brenden Bull (6) satt på et bord utenfor Baker Hansen da Solberg slo av en prat.

- Vi trodde først det var en gjeng turister, og så fikk vi plutselig se Erna. Det var hyggelig at hun ville prate med oss, sier Hansen, som ikke har bestemt seg for hva hun vil stemme.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.