– Jeg bor ikke i Hønefoss lengre, men besøker stadig min mor som bor på Viul. Veien som går fra Eggemoen og ned til Viul har vært veldig dårlig i lengre tid, og det ser ikke ut som det skjer bedringer her med det første. Det skal sies at jeg ikke kjenner kommunens planer, men synes allikevel at det er verdt at dette bringes på banen slik at man kan få litt framdrift, sier Erik J. Laeskogen.

Politisk samarbeid lønner seg

– TV2,s nye politiske galupp forsterker inntrykket av at publikum vil ha samarbeid. Høyre som vil ha samarbeid og vil tilpasse samfunnet til tidens krav, går fram. Ap som har varslet en mere konfronterende linje, går tilbake. KrF som har en vinglete holdning til samarbeid, går tilbake. Venstre som er samarbeidsvillig går fram. Tydeligere kan det ikke være, sier Per Stamnes.

Innbrudd

– Forleden dag gikk jeg tur ved Damtjern i Åsa og passerte en grå hytte litt opp fra vannet på nordvest-siden. Her så det ut til at det hadde vært innbrudd. Jeg varlset politiet og håper de finner eieren av hytta, eller at eieren leser dette, sier turgåeren til Direkte linje.

Norge, inhumant og ukristelig?

– 130 barn skal kastes ut av Norge. Barn uten nettverk i det landet de vender tilbake til. Slagordet fra Gro Harlem Brundtland: «Det er typisk norsk å være god», burde vel opp til en ny vurdering? Hvor mange etnisk norske 18 åringer ville klart seg uten nettverk? Ville din? Hege Ulstein skriver blant annet dette i Dagsavisen, den 5.10: «Korset som Sylvi Listhaug så gjerne bærer rundt halsen symboliserer han som omtales som «Menneskesønnen» i Bibelen. Han som har beskrevet kjernen i den kristne og humanistiske kulturarven med disse ordene: «Det dere gjorde mot en av disse mine minste søsken, har dere gjort mot meg». I høst gjør hun det 130 ganger», sier Kari Thingelstad til Direkte linje.