– En rar trafikkdag uten lyskryss

BEDRE UTEN: Trafikken fløt bedre uten lysregulering. Rart, ikke sant, spør en leser.

BEDRE UTEN: Trafikken fløt bedre uten lysregulering. Rart, ikke sant, spør en leser. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

– Når nye offentlige bygg og skoler tas i bruk, er det satt av midler til beplanting etcetra Det er vel og bra, men etter ett par år uten skjødsel og luking tar ugraset overhånd. Tistel, vikker, kveke etcetra tar over. Hvis ikke vaktmester har ansvar for dette, er det kanskje linjer på skolene som kunne ha «vedlikehold av grøntarealer» som valgfag? Det er hvertfall trist å se at der det er lagt ned mye resurser gror det bare igjen! Nabo.

Takk til tre fantastiske damer

– Torsdag 20. juni var jeg uheldig og falt i fotgjengerfeltet utefor Kuben og slo meg kraftig i ansiktet/hodet, og jeg knuste brillene. Jeg vil jeg takke tre fantastiske damer som kom og hjalp meg, tørket blod og fulgte meg inn på Boots apotek hvor jeg ble godt ivaretatt, vasket og plastret. Pluss at jeg fikk drikke og et stort stykke sjokoladekake. Snakk om hjelpsomme medmennesker. Det går bedre nå, men jeg har blåveiser og skrubbsår . Igjen, tusen takk, sier Erna Torgersen.

Ingen trafikklys

– Mandag 24. skulle jeg noen ærend i byen. Da jeg nærmet meg sentrum virket alt så stille og fredelig i gatene: Ingen køer, pakkede kryss, aggressiv kjøring og stress. Så skjønte jeg grunnen: Ingen trafikklys. Alle kjørte kanskje litt mer forsiktig og så seg godt for i kryssene, og passet opp for fotgjengere og kryssende biler, - det fungerte glimrende. Så var det ny tur dagen etter, og alt var ved det gamle: Pakkede kryss, stress og «førstemann fram» . Grunnen var selvfølgelig at nå virket alle trafikklysene igjen. Rart, ikke sant?, spør Ragnar Enerhaugen.

Jonsok

– Det var ei sers fin oppleving å feira Jonsok på Sundvoll-stranda i år, skriver Halldis Aalvik Thune til direkte linje.

Det var ei sers fin oppleving å feira Jonsok på Sundvoll-stranda i år. Beste helsing Halldis Aalvik Thune.

Det var ei sers fin oppleving å feira Jonsok på Sundvoll-stranda i år. Beste helsing Halldis Aalvik Thune.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.no

Artikkeltags