– Endelig et vettug innlegg om skolen

Av
DEL

– Endelig et vettug innlegg i debatten om skolen! Som bestefar ble jeg invitert til omvisning på Benterud Skole. Så bra! Endelig en moderne skole tilpasset en moderne skolehverdag. Og snart får Ringerike enda en ny skole tilpasset nye læreplaner.

Og, som nevnt i artikkelen «La oss løfte blikket ...», så er barn flinke til å skape vennskap. Tenk så fint med skolebygninger tilpasset mer variert og også mer praktisk undervisning. «Gode», gamle Hønefoss kan vel bli leiligheter for eksempel, sier Ronald Hagen.

LES INNLEGGET HER: La oss løfte blikket sammen og velge det beste for elevene i Ringeriksskolen | Rektorer i Ringerike

Dårlig vei

– Holleiaveien og Væleren-veien på Tyristrand er svært dårlig igjen, enda dårligere enn før. Den går i oppløsning. Nå må kommunen foreta seg noe. Vi bidrar jo med eiendomsskatt vi også, sier Per Larsen.

Høyreregelen

– I dag ble jeg nesten kjørt på da jeg kjørte ut fra jernbaneundergangen, var nesten over på høre side da en rasende mann kom kjørende fra Arnemanns veien mot jernbanen, knyttet neven og trøkket seg forbi min bil og parkeringsplassen for busser. Jeg skulle ønske der hadde vært kontroll noen ganger, for høyre- regelen finnes ikke her. Vinterroveien er ingen parkeringsplass hvis man tror det. Dette skjer ofte her. Hilsen fortvilet bilist.

Kjørekultur for buss

– Litt før kl. 18 fredag la en buss seg ut i krysset uten å ha mulighet for å komme gjennom. Det lå nemlig en annen buss rett foran. Krysset ved kirken ble selvsagt fullstendig blokkert. Er dette riktig kjøremåte? Det er en bilist som lurer på dette.

– Feil tittel i avisen

– «Jevnakers moderne historie blir bok». Det var tittelen på en sak i Ringerikes Blad fredag. Den tittelen er feil. Det skal være «Hadelands moderne historie blir til bok», påpeker Åsa Bjertnæs.

Påkjørt katt

– Tidlig søndag ettermiddag kom vi syklende i Hofsfossveien på Begnamoen og fant en katt i veikanten, bak et gjerde. Den døde akkurat da med brukket rygg. Katten så ut til å være plassert og forlatt der den lå. Det er ubegripelig at noen kan forlate et skadet dyr på den måten! Opprørt syklist.

Brenner du for noe? Ring 32 17 96 66 eller send e-post til direkte.linje@ringblad.noArtikkeltags