Det skjer-kalenderen blir ny

Av

Den gamle hendelseskalenderen på ringblad.no skal erstattes med en ny og lokalt drevet kalender. Den er straks på plass.

DEL

Det skjer-kalenderen Ringerikes Blad har brukt i flere år, har vært del av det felles nettavissystemet i Amedia, men nå er det slutt. Teknologien som Det skjer-kalenderen er bygget på, er stengt.

Nå er en helt ny løsning er på vei opp. I disse dager legges siste hånd på verket fra den lokale leverandøren Ringbillett. Du kan smugtitte på beta-løsningen her.

– Den nye løsningen er straks på plass, og alle arrangementer som lå i den gamle løsningen er flyttet over i den gamle løsningen, sier ansvarlig redaktør Bjørn Harald Blaker. Foreløpig er ikke registreringsløsningen for arrangører klar, men det vil den bli i løpet av kort tid.

Det er Ringbillett som har snudd seg raskt rundt. På svært kort tid har de utviklet den nye løsningen. Så snart alt er på plass, kommer Ringerikes Blad med mer informasjon om hvordan løsningen kan brukes.

– Løsningen vil fylle den samme funksjonen som tidligere, og gjennom å samle alle arrangementer hos Ringbillett, vil vi få et nytt og enda sterkere nav for alle aktiviteter i vår region, sier Blaker.

Det skjer-kalenderen vil fortsatt være gratis å bruke for både arrangører og publikum.

For ordens skyld: Ringerikes Blad eier deler av Ringbillett.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags