Campingvogn flyttet seg fem meter etter eksplosjon

Av og
Artikkelen er over 1 år gammel

Campingvogna som eksploderte hadde flyttet seg fem meter.

DEL

En mann skal være alvorlig skadd i en eksplosjon på Halvorseth Camping i Sigdal. Mannen skal ha blitt påført store brannskader, melder Drammens Tidende.

Sør-øst politidistrikt melder mandag kveld at mannen som var i vogna har blitt sendt til Ullevål sykehus. Stedet vil bli undersøkt av krimteknikere i kveld. Det er foreløpig uvisst hva som var årsaken til eksplosjonen.

– Vi fikk melding om eksplosjonen klokken 18.20. Mannen som ringte inn var en ambulansearbeider som befant seg i nærheten. Han fortalte at en campingvogn hadde eksplodert, og at det var funnet en hardt skadd person, sier Marianne Mørch, operasjonsleder ved politiet i Sør Øst.

En nabo til campingplassen forteller på telefonen til Drammens Tidende at de hørte et forderfeldig smell og at lampene klirra:

– Vi trodde det var en sprengning.

En annen nabo forteller at «det var akkurat som en dynamittsalve gikk av og det ristet i hele huset.» Hun trodde det var en sprengning i et grustak like ved.

Vintergjester

Det er ekteparet Petra og Johannes Willemse som driver campingen.

Campingen tilbyr både hytter i ulike størrelser, samt plasser til campingvogn både sommer og vinter. De tilbyr også matservering lørdag og søndag.

Petra Willemse forteller at det er cirka 25 campingvogner med gjester der nå, men hun er usikker på akkurat hvor mange personer som er på campingen i dag, fordi hun ikke er hjemme. Hun kan derfor heller ikke si noe om ulykken.

– De fleste gjestene våre nå er på campingen kun i helgene, sier Willemse.

Artikkeltags