Inviterer til nytt folkemøte om byutvikling

Jostein Rensel (Krf) er fra Hønefoss. 31. august vil ha dele sine tanker om utvikling i vår region.

Jostein Rensel (Krf) er fra Hønefoss. 31. august vil ha dele sine tanker om utvikling i vår region. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Fylkespolitiker Jostein Rensel (KrF) er en av innlederne i et nytt folkemøte om utvikling av by og region 31. august.

DEL

– Tiden er moden for et nytt folkemøte, skrev Ringerikes Blads redaktør, Bjørn Harald Blaker, i en kommentar onsdag.

Foreslår ny debatt

Ett år har gått siden forrige møte i kultursenteret, som viste et bredt og godt engasjement for utvikling av byen og regionen. Siden den gang har skuta som seilte med kraftig vind i seilene, møtt på noen skjær i sjøen:

Regjeringens utsettelse av vei og bane har kommet inn som et uheldig element. Det kan se ut for at dette har ført til at tempo og målfokus er svekket, men vi håper vi tar feil, skriver Blaker.

LES HELE KOMMENTAREN HER: Bjørn Harald Blaker: Vi trenger et nytt folkemøte (+)

Levende region

Nå følger KrF opp, og inviterer til nytt folkemøte torsdag 31. august i Tronrud Eiendoms lokaler i Arnemannsveien 3. Her vil utviklingsdirektør Ellen Grønlund dele Trondruds visjoner for framtidsrettet by. Initiativtakeren har også egne innledere:

– Førstekandidat for KrF i Buskerud, Jostein Rensel, er oppvokst i Hønefoss, og jobber til daglig i Næringsforeningen for Drammensregionen. Han vil komme med sine innspill til utviklingen av Ringerike, forteller Terje Wollan Dahl, leder i Ringerike KrF.

– Stortingsrepresentant og KrFs nestleder Kjell Ingolf Ropstad vil komme med hvilke politiske grep vi trenger for å sikre levende by og levende bygder.

– Vi er i dialog også med andre innledere. Vi takker derfor Ringerikes Blad for å ta opp tråden igjen, og sammen kan vi bidra til å løfte regionen framover.

Artikkeltags