Gå til sidens hovedinnhold

Sportsforretning i Sentrumskvartalet i tre måneder – og flere kan være på vei

Artikkelen er over 3 år gammel

MX Sport driver allerede butikk i Hønengata. Nå flytter de også inn i Sentrumskvartalet for en periode.

Sportsforretningen i Hønengata skal drive videre som i dag, men i tillegg skal de nå selge store partier med varer fra lokaler i Sentrumskvartalet. I første omgang er det snakk om en leieperiode på tre måneder, med åpning i uke 12 (19-25. mars).

– Det ligger allerede store publikumsmagneter i bygget som vi ønsker å dra nytte av, sier Helge Hungerholdt Haugstad i MX Sport Kremmertorget, og tenker på Vinmonopolet, kinoen og biblioteket.

I tillegg til vanlig butikk

Lokalene skal ifølge en pressemelding fra Tronrud Eiendom brukes til å selge store partier med varer som er høyaktuelle for påske og vårsesongen.

– Vi vil fortsatt ha sportsbutikken øverst i Hønengata, men syntes det var spennende å prøve noe nytt. Vi kan vel ikke få en mer sentral lokasjon enn det Sentrumskvartalet kan tilby, sier Haugstad i pressemeldingen.

Ståle Strømsodd i Tronrud Eiendom er glad for å få sportsforretningen inn i lokalene i sentrum.

– Vi er veldig glade for at MX Sport blir en av våre nye leietakere i Sentrumskvartalet fra uke 12. Sport og fritid passer veldig bra i området hvor vi ligger med tanke på trafikk og parkeringsmuligheter, sier han.

– Vi har mellom 300 og 400 parkerende hos oss på hverdagene, og enda flere i helgene. Dette i tillegg til alle gående som benytter seg av allerede eksisterende virksomheter. Vi mener det er god grobunn for nyetableringer sier Strømsodd i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Nå er oppgraderingen av Sentrumspassasjen ute på anbud

Flere pop up-butikker

Han forteller at Tronrud Eiendom jobber mye med å få aktivitet inn i lokalene i Sentrumskvartalet.

– Derfor ønsker vi å kunne tilby såkalte pop up-lokaler i bestemte lokaler i bygget. Pop up er en god måte å drive forretning på. Målet er å gjøre noe annerledes, og formålet trenger ikke kun være salg, sier han.

– Etter en periode kan man velge å kunne flytte inn i andre lokaler permanent hos oss i Sentrumskvartalet, eller andre lokaler i sentrum. Det er viktigste er at vi skaper liv i sentrum!

Strømsodd opplyser at det har vært stor interesse rundt lokalene etter at det nye konseptet ble lagt fram.

– Vi er i dialog med flere aktuelle leietakere. Hvem, hva og når er det litt for tidlig å si noe om, sier Ståle Strømsodd.

LES OGSÅ: Rune Sandberg utvider med to nye butikker og nettbutikk 

Kommentarer til denne saken