En av disse fire er Buskeruds beste entreprenørskapsskole

GJEV PRIS: Vang skole er en av fire nominerte skoler i Buskerud.

GJEV PRIS: Vang skole er en av fire nominerte skoler i Buskerud. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Får 50 000 kroner: Buskerud fylkeskommune og Ungt Entreprenørskap skal kåre den beste entreprenørskapsskolen i fylket.

DEL

For andre gang skal Buskerud fylkeskommune i samarbeid med Ungt Entreprenørskap Buskerud dele ut prisen for Beste Entreprenørskapsskole i Buskerud. Prisen er på 50 000 kroner.

Disse fire konkurrerer om prisen:

Geilo barne- og ungdomsskole i Hol kommune

Eknes ungdomsskole i Nedre Eiker

Kongsberg videregående skole

Vang skole i Ringerike kommune

Det er politikerne i hovedutvalget for miljø, innovasjon og næring i fylkeskommunen som i sitt neste møte 28. november avgjør hvem som mottar årets pris. Prisen deles ut under fylkeskommunens prisaften vinteren 2019.

– Vi ønsker å løfte fram skoler som systematisk bruker entreprenørskap som metode i undervisningen, sier Janne Buhaug, leder for næringsutvikling i Buskerud fylkeskommune til bfk.no.

– Det jobbes bra mange plasser i fylket og vi håper årets kandidater kan inspirere også andre skoler til godt entreprenørskapsarbeid, sier Erlend Eggen, daglig leder i Ungt Entreprenørskap i Buskerud til samme kilde.

I fjor var det Lier videregående skole som stakk av med seieren som årets entreprenørskapsskole i Buskerud. Lier ble tidligere i høst valgt ut til å være Norges representant under The Entrepreneurial School Awards 2018.

Artikkeltags