Gå til sidens hovedinnhold

Ordføreren etterlyser svar fra fylkespolitikerne

Artikkelen er over 5 år gammel

– Hvor er de og hva mener de? Spør ordfører i Ringerike, Kjell B. Hansen (Ap), på sin Facebook-side.

– Dette er et relevant spørsmål i forbindelse med fylkesrådmannens forslag om kultur, idrett og kollektiv transport. Selvsagt gjelder denne etterlysning hvilket ståsted de respektive partier, og ikke minst de folkevalgte, har til fylkesrådmannens forslag, skriver Hansen.

Han skriver videre at det ikke kan være for mye forlangt at man i det minste får vite hva politikerne mener om forslagene.

– Det kan tenkes at de folkevalgte sitter i lukkede rom for å prøve og komme frem til gode tilfredstillende løsninger. Selv håper jeg i såfall at diskusjonene også går om hvordan effektivisere i den politiske og administrative mastodont, som kalles Fylkeshuset, skriver ordføreren.

Han påpeker videre at det bygger seg opp en irritasjon mot fylkeskommunen, både i Ringerike og andre steder, som følge av trusselen om kutt i tilbud.

– Alle vil selvsagt kjempe for sitt, men vi bør få vite hva de folkevalgte mener, skriver Kjell B. Hansen.

Og avslutter med å påpeke at kommunikasjon og åpenhet vil være en riktigere strategi enn taushet.

– Både partiene og de folkevalgte bør nå komme på banen med konkrete synspunkter om fylkesrådmannens forslag og aller helst gode løsninger. Det gjelder ikke minst våre representanter i fylkestinget. Eller er det som enkelte har spådd at med "kjøttvekta" i ryggen vil nedre Buskerud ta kaka? spør ordføreren.

LES OGSÅ: Hollerud og Henriksen: Vi nekter å knuse ungdommens drømmer

Kommentarer til denne saken