Stengte kulverten under Arnemannsveien i korte perioder

Stengt: Gangkulverten under Arnemannsveien er stengt i en periode. Kan du lese opp-ned, kan du også finne alternativ rute.

Stengt: Gangkulverten under Arnemannsveien er stengt i en periode. Kan du lese opp-ned, kan du også finne alternativ rute. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag var undergangen/ kulverten under Arnemannsveien stengt i et par halvtimer, mens gangtunneler ble fjernet. – Når vi må stenge blir det bare midlertidig og i korte perioder, sier Haakon Tronrud i Tronrud Eiendom.

DEL

rives nemlig stillasene på Brutorget og arbeidet med å forskjønne området rundt står snart for tur.

– I den forbindelse har vi nå kortet ned kulverten under Arnemannsveien med flere gangtunneler fordi det ikke vil henge noen last over der lenger. Vi stengte derfor kulverten i et par halvtimer i løpet av fredagen, sier Haakon Tronrud.

Han forteller at de gangtunnelene som står igjen i undergangen, fortsatt vil stå der i en periode framover fordi det stadig pågår arbeid med Brutorgets fasade. Og han sier det kan komme flere perioder hvor man må omdirigere både gående og trafikk.

– Det kan til og med hende vi må stenge en dag eller to, men det kan ikke sammenlignes med hvordan det har vært tidligere. Det blir kun midlertidig og i korte perioder, forsikrer han.

Fotgjengerfeltet som tidligere var lenger ned i Arnemannsveien (ikke ved Fossveien/ utenfor Alfred-hjørnet som i dag) skal også reetableres.

Omdirigering for gående blir dermed en liten ekstra sløyfe opp Arnemannsveien og inn Fossveien, men med fortau hele veien ser ikke Tronrud på dette som den største ulempen. Han presiserer at det viktigste er at vi tenker mest på sikkerhet, og ikke løper over veien mellom bilene der det ikke er fotgjengerfelt.

– Ikke ta noen snarveier, vi voksne skal være gode forbilder for de minste, sier han.

Artikkeltags