Gå til sidens hovedinnhold

Eventbyrå slår seg konkurs etter sykkel-VM

Artikkelen er over 3 år gammel

Et eventbyrå som hadde flere millioner utestående hos arrangøren av sykkel-VM i Bergen, slår seg selv konkurs.

Tidligere i januar sendte holeværingen Birger Hungerholdts selskap Interspons AS konkursvarsel til Bergen 2017, med krav om 1,8 millioner kroner. Det er ikke kjent om partene har kommet til enighet per 6. februar.

Men byrden av å ha utestående inntekter ble for tung å bære for et bergensfirma.

Etter flere mislykkede forsøk på å komme til enighet med kreditorene, har eventselskapet Possibility valgt å slå seg selv konkurs, skriver Bergens Tidende.

Sykkel-VM ble et stort tapsprosjekt for det bergensbaserte selskapet, som var en av de mest sentrale aktørene under arrangementet. Bergen 2017 AS, som sto bak verdensmesterskapet, mangler nærmere 60 millioner kroner til å kunne betale regningene sine. Possibility er blant de største kreditorene, med et krav på 13 millioner kroner.

Daglig leder i Possibility, Harold Sletten, ønsker ikke å la seg intervjue av Bergens Tidende, men skriver følgende i en sms til avisen:

«Trist og leit. Styret og eierne vil nå konsentrere seg om å hjelpe bostyrer til å optimalisere boet slik at kreditorene får mest mulig igjen. Har ingen flere kommentarer på nåværende tidspunkt».

Les også

Ikke bare Hungerholdt som vil ha VM-penger: Bergen 2017 har nå fått 39 inkassokrav

 

Kommentarer til denne saken