Ansatt som arbeidende styreleder

Artikkelen er over 14 år gammel

Ifølge en pressemelding fra Eurosmart er tidligere direktør for forretningsutvikling i IBM, Espen Bergby, ansatt som arbeidende styreleder i selskapet fra 1. november.

DEL

Erik Øveren opplyste til Ringerikes Blad i går at han snart kommer til å slutte som leder i Eurosmart for å konsentrere seg om teknologi som egentlig er hans fagfelt.

– Vi har mange spennende og banebrytende teknologiske produkter som vi kommer til å presentere om forholdsvis kort tid, forteller Øveren.

Utsatt

Han kan også fortelle at den påtroppende lederen har vært nødt til utsette sin inntreden i selskapet på grunn av sykdom i familien.

– Men jeg regner med at han er klart til å presentere seg selv i løpet av neste uke, sier Øveren.

Ifølge den utsendte pressemeldingen kan Espen Bergby (40) vise til en lang merittliste innen norsk næringsliv og skal nå utvikle og drifte Eurosmart. Bergby kommer fra stilling som direktør for forretningsutvikling i IBM, hvor han også har vært salgsdirektør. Tidligere var han administrerende direktør i Holthe Group og Cinet Group, og har dessuten vært regionsjef i Telenor Bedrift.

Nettverk

- Jeg har også bred erfaring fra nettverksmarkedsføring, og da jeg fikk en henvendelse om å lede Eurosmart, så jeg de umiddelbare mulighetene og interessante oppgavene jeg ville få i dette selskapet, kommenterer Bergby i pressemeldingen.

- Hovedutfordringen for nettverksmarkedsføring er at driften ofte ikke blir gjort seriøst nok eller at det ikke er gode nok fordeler for medlemmene. Slike selskapet forsvinner raskt og etterlater seg mange skuffede mennesker. Eurosmart er et selskap i vekst. Jeg har fulgt med selskapet det siste året og Eurosmart har klart å bevise sin riktige satsning, hevder Bergby.

Artikkeltags