Anders Jacobsen er blitt pappa igjen

FAMILIEN: Sophia, Birgitte, Isac og Anders Jacobsen. Nå har familien Jacobsen fått et medlem til - en liten gutt.

FAMILIEN: Sophia, Birgitte, Isac og Anders Jacobsen. Nå har familien Jacobsen fått et medlem til - en liten gutt. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den tidligere skihopperen og kona Birgitte Jacobsen er blitt foreldre til sitt tredje barn. En flott gutt.

DEL

– Vi er veldig fornøyde med å få tredjemann. En frisk gutt som er veldig ønsket. Både foreldre og søsken er utrolig stolte og det blir spennende med tre barn i en hektisk hverdag. Jeg vil komme med en stor takk til alle på sykehuset, skriver den stolte pappa i en sms til Ringerikes Blad.

Gutten ble født fredag 16. november på Ringerike sykehus og Jacobsen har delt nyheten om fødselen i sosiale medier.

– Et nytt mirakel i familien. Stolt av deg, skriver han blant annet og tagger kona Birgitte Jacobsen. Han beskriver også lillebror som helt perfekt.

Gutten skal ha veid 3.730 gram og ha en lengde på 52,5 centimeter da han ble født.

Ekteparet Jacobsen har fra før barna Isac og Sophia. Da eldstemann ble født var det en dramatisk opplevelse. Han hadde nemlig en infeksjon i kroppen og måtte i hui og hast sendes til nyfødtintensiven i Drammen, men heldigvis ble han frisk etter kort tid.

Anders Jacobsen hadde stor suksess i hoppbakken og vant den tysk-østerrikske hoppuka i sesongen 2006–2007 og kom på andreplass i verdenscupen sammenlagt det året. Han tok også gull i laghopp i VM i Falun i 2015 og har flere medaljer fra VM og bronsemedalje fra lagkonkurranse i OL.

Etter at han la hoppskiene på hylla har han gjort seg mest bemerket i TV-ruta.

På nyåret skal han være i TV-programmet «Mer enn gull» på TV 2.

LES MER: Ny TV-reality for Anders Jacobsen

Det tidligere hopphelten har etter hvert blitt en dreven TV-aktør, med programmer som «Skal vi danse», «21 grader nord» og «Mesternes mester» på merittlisten.

De to sistnevnte programmene vant han, dansekonkurransen måtte han forlate da han fikk blindtarmsbetennelse og måtte opereres.

Artikkeltags