Gå til sidens hovedinnhold

- Å kaste bort en slik mulighet er uforstålig

Artikkelen er over 9 år gammel

At kommunen ikke ønsker å satse på flerbrukshall i Schjongslunden får leserne til å se rødt. HVA SYNES DU OM SAKEN?

Det var på tirsdag at Ringerikes Blad skrev en artikkel om politikernes manglende vilje til å støtte en flerbrukshall i Schjongslunden. Det har mange av leserne reagert sterkt på.

LES OGSÅ: - Ikke lagt til rette for hallidrett

- Skikkelig forbannet

- Da jeg leste Lise K Gravermoen (Sp) sin kommentar i Ringerikes Blad ble jeg mildt sagt forbannet. Hvor vil hun at dagens unge, som ikke ønsker å drive med langrenn og O-løp skal være. Ønsker hun å treffe de ungdommene slengende på gata, eller på kjøpesentre. Hvor lenge orker de frivillige som holder idretten i gang, å holde på, undrer Thor-Martin Vatningen.

Videre påpeker han:

- Dette er en unik mulighet for å skape noe ordentlig på Ringerike. Det er fortsatt mulig å få dette til, men da må vi få opp øynene og finne løsninger, skriver Thor-Martin Vatningen.

LES OGSÅ: - Jeg er redd vi gjør en kjempetabbe

- Må vente lenge

Han får full støtte av Hønefoss Basketballklubb.

- Vi i Hønefoss Basketballklubb har lenge håpet på at det skulle komme flere hallflater i Ringerike, og hadde virkelig tro på det nå når det var snakk om et samarbeid mellom offentlige og private. Dessverre ser det ut til at politikerne i kommunen ikke ser behovet for en sentralt beliggende idrettshall i Hønefoss sentrum. Hvis vi skal vente på at kommunen skal bygge en hall, må vi vel vente i adskillig lengre tid, skriver sportslig leder i Hønefoss Basketballklubb, Tomas Johansen.

- Helt uforståelig

Også Eli Marie Hanserud synes det er rart at politikerne ikke tar tak i saken.

- Å kaste bort en slik mulighet som å få en flerbrukshall er helt uforståelig. En kommune som har slitt med økonomien i lang tid burde ha lært seg å se mulighetene og ikke begrensningene. Videre er Gravermoens uttalelser enten en særdeles dårlig spøk, ellers så blir jeg for alvor skremt av hvor lite seriøse enkelte i kommunestyret er. På tide med et skifte snart, kanskje? Merker meg at det kun er FrP som var positive til den nye hallen, og det er bra, skriver hun.

HVA SYNES DU OM SAKEN? Vi vil høre din mening her