Gå til sidens hovedinnhold

Ny sesong og nye muligheter | Per-Otto Nilsen

Artikkelen er over 2 år gammel

– Gi spillerne en klapp på skuldra, uansett om det ble seier eller tap sist helg, sier Per-Otto Nilsen, som oppfordrer til å støtte HBK-spillerne i årets sesong.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Så nærmer vi oss en ny sesong på Aka. Damene har greid det kunststykket å spille seg opp til Norges nest høyeste nivå og det uten no' særlig annet enn vilje og ønske om å lykkes. Det står det faktisk latterlig stor respekt av.

Herrene tar turen ett steg ned til 3. divisjon, men med et brennende ønske og vilje til å prestere og utvikle seg med det resultat at vi i høst feirer opprykk.

Så da er det vel på tide at vi som ønsker at disse lagene skal lykkes, stiller oss noen enkle spørsmål:

1: Er jeg supporter uansett hvordan det går i de første kampene? Heier jeg fortsatt på jentene og støtter dem uansett hvordan det bærer av gårde fra start? Det kan bli tøft. Er jeg virkelig en supporter herrene kan være stolte av når vi teller opp til høsten? Vi har utfordringer her også.

2: Kan jeg bidra uten å måtte legge ned arbeidstid, penger e.l.? SELVSAGT! Det er fantastisk enkelt, faktisk: Snakk lagene og spillerne våre opp, ikke ned.

Per-Otto Nilsen

 

Gi dem en klapp på skuldra uansett om det ble seier eller tap sist helg. Du skal se det settes pris på og bidrar. Positivitet slår svært sjeldent negativt ut.

Når det gjelder økonomi er det noe verken jeg, støtteapparat eller spillere har noe med, så la den ballen ligge og la de som er ansatt for å ordne med dette ta seg av det.

Ønsker alle involverte en fantastisk sesong. Jeg skal gjøre så godt jeg kan i hvert fall. Håper og tror noen flere blir med.

Vi sees på Aka over en kopp kaffe!

LES FLERE SAKER:

Kommentarer til denne saken