Da skal det stemples ut for i år, i sesongens 23. løp. En sesong som så avgjort har stått i «etterpandemiens» tegn, og et betydelig frafall i oppslutningen om de ukentlige «svettetreffene» som også har vært kjennetegnet for sin familiære sosiale profil.

Et drøyt hundretall er allikevel registrert sesongen igjennom, så det er slett ingen grunn til å svartmale framtidsutsiktene og snakke om «sperregrensa» for en virksomhet som kan feire sitt 50-års jubileum neste år.

Klart for premiering

Fest i godt tradisjonelt mønster blir det i alle fall i klubbhuset lørdag. Her skal det bevertes og «smalltalkes» over en lav sko mens de siste statistiske utregninger foretas for å kåre årets nulløpsmestre i sammendraget i de forskjellige klassene.

Cupmesteren har man da gjerne klart for seg allerede mens man fortsatt er utendørs. Også andre premieringer skal foretas, nemlig den eksklusive forsamlingen som kan skilte med deltakelse i alle sesongens løp.

De såkalte «nygamle», med et fortsatt sterkt ungdommelig preg, med 8- og 9 tall først på aldersskalaen skal hedres for fortsatt innsats i løypene, med et innrammet diplom, og selve hovedpremieutdelingen der alle med 15 løp kan velge fra et velfylt premiebord, og vinnerne motta sine trofeer.

Det trekkes også ut gavekort på medbrakt terminliste, og Torill Munkerud og hennes allierte sørger også for en omfattende loddtrekning.

Her er det greit å ha tilgjengelig cash. Uansett hvor man havner på premieskalaen, det blir garantert noen trivelige timer i klubbhuset lørdag.