Gå til sidens hovedinnhold

November-konsert på Humbar!

Innsendt

Onsdag 18. november kommer trubadur Elin Furubotn tilbake til Hønefoss, med sin faste musikalske parhest Torbjørn Økland! Og denne gangen også med en local hero på laget: Dobro-virtuosen Knut «Hemmer'n» Hem! Konserten er et samarrangement mellom Humbar og Agora Kulturkafé, og arrangørene vil i disse dager selvsagt ta behørig korona-hensyn – og sørge for sikre rammer for alle som vil ha med seg denne feelgood-konserten!

«Vi besørger god avstand mellom alle kohorter og enkeltpersoner, og all bestilling skjer fra bordene», sier Anders Berling. Han garanterer sammen med Agora Kulturkafés Audun Bakkerud for at regler for smittevern og smittesporing følges opp – og det er derfor et begrenset antall billetter som ligger ute på RingBillett (til en billig penge: 175,- kroner). «Når det er sagt er det bare å ønske velkommen til å oppleve litt inspirerende kultur i disse koronatider, og Humbryggølet er også alltid like forfriskende!", sier Berling med sitt sedvanlige, brede smil.

Furubotn og Økland spilte på Restaurant Rumi for et par år siden, til publikums store tilfredshet! Furubotns låter er preget av lune og humoristiske hverdagspoetiske tekster, velskrevet og med stor gjenkjennelsesfaktor. Tilhørerne fulgte tekstene med nikkende smil til hennes hverdagsobservasjoner, og hennes lett nynnbare feelgood-låter ble løftet et ekstra hakk av Øklands unike evne til å skape koloritt og musikalske nyanser i låtmaterialet, spisset av instrumentelle godbiter fra den tidligere Vamp-gitaristen. Når disse to får med dobro-sounden inn i låtene, med dobromesteren Knut Hem som gjesteartist, vet selvsagt folk på Ringerike hva Hem og strengefeelingen hans kan gjøre med en låt, eller en medartist – i tillegg til at det sikkert vanker en lokalvinklet kommentar eller tre.

Dette kan bli en kneipekveld av beste merke, og om enn kun «korona-fylt» til randen er mulig – så er det også ønskelig! Vel møtt til en varm og humørfylt musikalsk leikegrind i høstmørket!

Agora Kulturkafé støttes av Norsk kulturråd.

Kommentarer til denne saken