Det er ikke mange dagene siden Støa og Gythfeldt kunne dele sine planer, og allerede har de fått god respons. Fra både lokale bedrifter og «utenbys».

LES OGSÅ: Begge er hardt rammet av korona-krisen: Nå går Jørn Atle (44) og Jonas (43) sammen om et nytt konsept

Med publikum i salen

Men nå kommer også den første i en serie konserter, som ikke bare strømmes, men som spilles live i General Hotell foran inntil 50 publikummere. Etter hvert vil flere lokale artister bli annonsert, forteller Støa. Men først ut er ingen ringere enn Gaute Ormåsen.

Konsertdato er satt til 28. mai.

I rampelyset

Mange kjenner Gaute Ormåsen fra Idol i 2013, der han endte som nummer to bare slått av Kurt Nilsen. Senere har han gitt ut album og spilt en lang rekke konserter i Norge.

Men så ble det stille. Og da han vendte tilbake til rampelyset, var det med låter på egen dialekt.

Han har også gitt ut album og musikkvideoer hvor han synger på morsmålet.

MGP-Gaute

I 2009 takket han ja til å delta i Melodi Grand Prix 2010. Han deltok med låten «Synk eller svøm». Ormåsen gikk videre til «Siste sjansen», men kom ikke til finalen. Låten dukket opp på hans fjerde studioalbum, Oss imellom, som ble sluppet i 2010.

Hans femte album ble annonsert i 2012 gjennom singelen «Hei sommer!». I 2013 deltok han igjen i Melodi Grand Prix, denne gang med låten «Awake». Ormåsen kom på tredjeplass i den tredje delfinalen 2. februar og gikk dermed videre til finalen 9. februar hvor han ikke gikk videre til «gullfinalen».

Hitmaker

De siste årene har han skrevet og produsert mange barnesanger for blant annet Forut. Han har også skrevet for den tyske Dj og superstjernen Robin Schulz.

Snart spiller han altså på Helgelandsmoen, gjennom strømmehotellet.no. Billetter selges på ringbillett.no.