1 gjensynsglede: Både Harry (t.h) og Abdinesir Egal kom til Norge som enslige, mindreårige flyktninger og bodde den første perioden i boligen på Gulskogen.  2 DÅRLIG NYTT: Harry får endelig kontakt med familien sin. Krigen har blusset opp og gjør det vanskelig å få tak i dem, Harry har ikke snakket med faren sin  på to uker. Nå forteller faren at fire personer  Harry kjenner er drept i hjemlandet.   3 BRØDRE: Harry (t.v.) og kompisen Ibrahim Haraoun ble kjent i flyktningleiren i Tunisia. Nå bor begge i Drammen og møtes nesten daglig.

1 gjensynsglede: Både Harry (t.h) og Abdinesir Egal kom til Norge som enslige, mindreårige flyktninger og bodde den første perioden i boligen på Gulskogen. 2 DÅRLIG NYTT: Harry får endelig kontakt med familien sin. Krigen har blusset opp og gjør det vanskelig å få tak i dem, Harry har ikke snakket med faren sin på to uker. Nå forteller faren at fire personer Harry kjenner er drept i hjemlandet. 3 BRØDRE: Harry (t.v.) og kompisen Ibrahim Haraoun ble kjent i flyktningleiren i Tunisia. Nå bor begge i Drammen og møtes nesten daglig.

Et nytt liv i Norge

16 år gammel dro Harry på ferie til Libya fra Sudan. Fem år etter er han fortsatt ikke hjemme igjen. Krig har tvunget ham til et nytt liv i Drammen - helt alene.
Av
Publisert
DEL

Artikkeltags