Ny utmerkelse til Leiv Vidar

Ulf Rinnan, Lars Rustad, Håvard Iselvmo, Bent Western, Ivar Enger og Hans Olav Hole fra Leiv Vidar flankeres av kategori- og innkjøpsdirektør Petter Knutsen (t.v.) og kategorisjef Georg Husebæk i Reitan Convenience.

Ulf Rinnan, Lars Rustad, Håvard Iselvmo, Bent Western, Ivar Enger og Hans Olav Hole fra Leiv Vidar flankeres av kategori- og innkjøpsdirektør Petter Knutsen (t.v.) og kategorisjef Georg Husebæk i Reitan Convenience. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Ble kåret til årets leverandør til Shell 7-Eleven.

DEL

I tillegg ble de klassifisert som topp 3-leverandør hos Narvesen, under det årlige såkalte "Riksmøtet" i Reitan Convenience.

– Selv om vi i Leiv Vidar etter hvert har fått svært mange utmerkelser for vår måte å jobbe på, kommer vi aldri til å slutte å glede oss over å bli satt pris på av kjøpmenn over det ganske land, sier salgs- og markedsdirektør Hans Olav Hole i en pressemelding.

– For selgerne våre er dette også en stor anerkjennelse for den innsatsen de legger ned hver eneste dag, sier han - og lover "et nytt, spennende pølseår i 2016."

LES OGSÅ: Leiv Vidar med nytt pølsekonsept

I høst var selskapet nominert til "årets leverandør" i Statoil, uten å vinne. Denne gangen gikk det veien.

– For meg som eier er det ekstra stor stas at vi får slike utmerkelser fordi de viser at vi blir satt pris på hos våre viktige kjedekunder, sier Arne Vidar.

– Samtidig er dette en forpliktelse til hele tiden å utvikle vårt positive samarbeid videre, slik at det stimulerer til ytterligere vekst i en så viktig kategori.

Leiv Vidar står i disse dager på flyttefot i Hønefoss. Etter mange år med butikk på nordsia, åpner de dørene i Arcaden i gågata i løpet av februar.

Artikkeltags