Norsk Titanium viste seg fram for over 300.000 på flymesse i England

INTERNASJONALE AMBISJONER OG SUKSESS: Atle Jensen, Tamara Morytko, Mike Canario og Tone Velo under sammenkomsten med staten New York.

INTERNASJONALE AMBISJONER OG SUKSESS: Atle Jensen, Tamara Morytko, Mike Canario og Tone Velo under sammenkomsten med staten New York. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Norsk Titanium på Eggemoen imponerer flybransjen med sine titaniumkomponenter.

DEL

Forrige uke var selskapet på Farnborough Airshow i England, en internasjonal messe.

På sin stand stilte de ut titaniumdeler og i løpet av uken var det både lukkede bransjedager og besøk fra skoleklasser, før messen ble åpnet for allment publikum i helgen.

Åtte ansatte fra Norsk Titanium var med, deriblant Atle Jensen og Tone Velo som jobber på Eggemoen. Selskapet har fabrikk i Plattsburgh i USA og på messen markerte de samarbeidet med staten New York. De siste årene har det blitt stadig flere ansatte, både på Eggemoen og internasjonalt.

Selskapets teknologi for rask og ressursbesparende produksjon av titandeler ser ut til å lykkes. Fra Plattsburgh skal de produsere flykomponenter for blant annet Boeing og Spirit.

– Norsk Titanium fortsetter å bevege seg sterkt framover, forandre framtiden for luftfartsproduksjon og stadfeste Plattsburgh, New York som et viktig nytt senter for global transportutstyr og luftfartsproduksjon, sier Garry Douglas i North Country Chamber of Commerce i en pressemelding.

– Vi er glade for igjen å være på Farnborough med våre partnere, for å fortelle den spennende historien som utfolder seg i Plattsburgh. Fremover og oppover!

PÅ MESSE: Tone Velo fra Jevnaker, som er kontorsjef på Eggemoen. Foto: Norsk Titanium

PÅ MESSE: Tone Velo fra Jevnaker, som er kontorsjef på Eggemoen. Foto: Norsk Titanium

Artikkeltags