Startet med tre ansatte, snart er de 17: Nå må den ferske bedriften flytte til større lokaler

TRENGER MER PLASS: Da de startet i fjor var de tre, men nå har Hønefoss-avdelingen i Asker Entreprenør snart 17 ansatte. I høst flytter de til nye HM33 på Hvervenmoen. Daglig leder i Asker Entreprenør Arild Finstad, regionleder Ole Einar Rongved og kalkulasjonsleder Jon Håvard Bakken.

TRENGER MER PLASS: Da de startet i fjor var de tre, men nå har Hønefoss-avdelingen i Asker Entreprenør snart 17 ansatte. I høst flytter de til nye HM33 på Hvervenmoen. Daglig leder i Asker Entreprenør Arild Finstad, regionleder Ole Einar Rongved og kalkulasjonsleder Jon Håvard Bakken. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Asker Entreprenør flytter fra Kartverksveien, men ikke så langt. Bedriften skal inn i det nyeste bygget på Hvervenmoen.

DEL

I fjor høst åpnet Asker entreprenør regionkontor i Kartverksveien 7 på Hønefoss, med tre ansatte: Regionleder Ole Einar Rongved, kalkulasjonsleder Jon Håvard Bakken og prosjektleder Johan Kolsrud. Alle tre har mange år bak seg i tidligere Tronrud bygg, nå BetonmastHæhre.

– Vi kjenner markedet og de lokale byggherrene, og det mener vi er en stor fordel når vi som en ny aktør i området skal etablere oss. Og samtidig er det godt å ha en solid bedrift som Asker entreprenør i ryggen, sa Ole Einar Rongved til Ringerikes Blad i desember.

12 nye ansatte

Bedriften har vokst raskt og allerede nå står de på flyttefot. I løpet av høsten flytter entreprenøren inn i det nyeste kontorbygget på Hvervenmoen, melder Aka. Det er Aka som har vært byggherre for HM33, som sto klart i august.

– Vi har siden oppstarten i fjor hatt en god vekst, og etablert oss på Ringerike med flere prosjekter, sier regionleder Ole Einar Rongved i Asker entreprenør.

På bare noen måneder har bedriften ansatt hele 12 personer, og ifølge Aka vil de ha totalt 17 ansatte fra 1. november. For tiden har de fem større pågående prosjekter, to på Ringerike og tre i Bærum, samt noen mindre prosjekter lokalt.

– Med tanke på videre vekst, har vi behov for større lokaler. Vi trives godt på Hvervenmoen, og det ble derfor et naturlig valg å flytte til HM33, noen hundre meter unna, sier Rongved.

Passende fagmiljø

Entreprenøren flytter inn i 7. etasje i løpet av høsten.

– Vi ser frem til å flytte inn i HM33 og bli en del av et allerede etablert fagmiljø som passer oss som entreprenør godt.

Asker Entreprenør har hovedkontor i Asker og regionskontorer i Nittedal, Moss og Hønefoss. Hønefoss-avdelingen konkurrerer om byggeprosjekter hovedsakelig i Ringerike og Hadeland, men også nabokommuner som Bærum og Modum.

– Vekstprognosene for Hønefoss og Ringerike er særdeles gode, og vi ser at det lokale markedet trenger en ny aktør med vår kompetanse både fra oppdrag for offentlige og private aktører samt boligutvikling i egen regi, sa Arild Finstad, daglig leder i Asker entreprenør, til Ringerikes Blad i fjor.

Fakta om Asker entreprenør

Eies av Ø.M. Fjeld (60 prosent) og ansatte (40 prosent).

Etablert i 1990 under navnet Sandbækken entreprenør. Endret navn til Asker entreprenør i 1997.

Hovedkontor i Asker og regionkontor i Nittedal, Moss og Hønefoss.

Drevet under ny ledelse og nye eiere fra 2010.

Daglig leder Arild Finstad.

Forventet omsetning på mer enn en milliard kroner i 2018.

Fakta om Ø.M. Fjeld

Byggentreprenør og eiendomsutvikler som sysselsetter cirka 500 ansatte og omsetter årlig for rundt 2,5 milliarder kroner (2017).

Ø.M. Fjeld har egne regionkontorer på Kongsvinger, Jessheim og Hamar. Hovedkontoret har siden etableringen i 1948 ligget på Kongsvinger.

Selskapets organisasjon omfatter i tillegg datterselskapene Evensen & Evensen på Lillehammer, Wito i Eidskog og Asker entreprenør.

Eies av ØMF Holding og ansatte. Ø.M. Fjeld er gjennom tilknytningen til KB-Gruppen en del av en avlandets største nettverk av selskaper innen bygg og anlegg.

Administrerende direktør: Kjell Bjarte Kvinge.


Artikkeltags