Gå til sidens hovedinnhold

Nå slippes ville jungeldyr løs på Byscenen

Artikkelen er over 2 år gammel

De har jobbet beinhardt i et helt år. Nå er jungeldyrene i Musikalkollektivet premiereklare. Torsdag braker det løs i jungelen på Byscenen.

Da Puls-redaksjonen i Ringerikes Blad var innom en øvelse tidligere i år, fastslo musikalartistene at prosessen bak det publikum får se på scenen er nesten like givende som det å skinne på scenekanten.

LES OGSÅ: De setter opp Jungelboken: – Vi får et manus på høsten og sitter igjen med en hel forestilling i mars

Og gjennom den prosessen har de lært å leke seg inn i rollene og perfeksjonere både replikker, sang og dansetrinn. Og leke skal de få lov til i den fargerike forestillingen.

Jungelboken

Den norske versjonen av musikalen Jungelboken av Arne Lindtner Næss, Wayne McKnight og Svein Gundersen er laget svært fritt over boken til Rudyard Kiplings klassiker om gutten som vokser opp blant ulver.

Jungelboken er også spilt tidligere i Hønefoss i daværende Hole kulturskoles musikallinjes regi. Også da med Hilde Dahlen som nestor og inspirator. Hun har med seg sine støttespillere i Musikalkollektivet, som Monica Sik Holm og Therese Knoph Sulland. Som bidrar til å inspirere talentfulle unge som skal tolke rollene og historien om Mowgli og vennene og fiendene hans.

 

Mowgli er en tøff og uredd gutt, men farene lurer farer overalt. Jungelen er full av dyr som er ute etter et realt måltid. Tigeren ShereKahn, snyltedyra Lulu og Tabaqui, den sleipe pytonslangen Kaa og apekongen Louis er på sporet! Heldigvis for Mowgli finnes panteren Baghera, den bekymringsløse bjørnen Baloo og alle ulvebrødrene hans. Mottoet er «En for alle- alle for en».

Populær musikal

Det har vært laget et utall filmer og teateroppsetninger av Jungelboken, aller mest kjent er den klassiske Disney-versjonen. Musikalversjonen har flere ganger har vært oppført med stor suksess ved teatre rundt om i den ganske land og mange av sangene er blitt kjente slagere.

MusikalKollektivet slipper løs musikal master ensemblet’s 31 ville jungeldyr på scenen i dette fargerike eventyret for hele familien. Bli med inn i jungelen og se en sprudlende musikal med humor, fart, spenning og fengende musikk. Og musikken, – i år er den levende og framført av fullt band.

 

Kommentarer til denne saken