Gå til sidens hovedinnhold

Nå flyter trafikken som normalt

Det dårlige været i fjellet har gjort at mange vender hjem fra påskeferie allerede i dag, og det førte til lange køer på E16. Mange bilister velger også å ta i bruk sideveiene.

Ved 20.30-tiden melder Veitrafikksentralen på Twitter at trafikken går omtrent som normalt, og at det ikke lenger er vesentlige forsinkelser for trafikken.

Tidligere på ettermiddagen var det lange køer og forsinkelser på mer enn en time.

En tipser melder om at det er mer enn 100 biler på Gamleveien mellom Vik og Kroksund, og det blir dermed køer også på veier som ikke er dimensjonert for masse trafikk.

Det er lange køer på store deler av E16 etter Ve-krysset der trafikken fra Valdres og Hallingdal møtes.

Veitrafikksentralen melder om forsinkelser på rundt en time og ti minutter. Skal du ut og kjøre her er det bare å smøre seg med tålmodighet. Det er ventet at køene kan bli enda lengre, og Veitrafikkentralen tror forsinkelsene kan komme helt opp i en og en halv time.

Det er også mye trafikk oppover riksvei 7 forbi Sokna og oppover Krødsherad og Hallingdal. Også der må bilistene belage seg på forsinkelser. Det gjelder også de andre viktige innfartsveiene til Oslo som riksvei 4 over Hadeland og E134 og E18 gjennom tidligere Buskerud fylke.

Veitrafikksentralen oppfordrer alle bilister til å kjøre forsiktig, avpasse farten, holde avstand til bilen foran, og kjøre etter forholdene slik at alle kommer trygt hjem.

Det er mange som reiser hjem fra påskeferie allerede i dag, siden været ikke er så fint når man kommer opp i høyden, men det blir sikkert en del trafikk i morgen også.

Kommentarer til denne saken