Nå er Det skjer-kalenderen åpen igjen

DET SKJER TING IGJEN: Denne gjengen er klare for bilkortesje på nasjonaldagen. Fremover gjenopptas en rekke lokale aktiviteter og arrangement - og Det skjer-kalenderen er oppe og går.

DET SKJER TING IGJEN: Denne gjengen er klare for bilkortesje på nasjonaldagen. Fremover gjenopptas en rekke lokale aktiviteter og arrangement - og Det skjer-kalenderen er oppe og går. Foto:

Lokale aktører tar gradvis hverdagen tilbake, og kan nå legge inn sine arrangement i Det skjer-kalenderen i Ringerikes Blad.

DEL

Den brukerstyrte kalenderen ble tatt ned fra ringblad.no i midten av mars. Så å si all aktivitet lå nede, etter at de mest dramatiske grepene i fredstid ble innført i Norge 12. mars – for å bremse koronasmitten.

Lista over alle lokale avlysninger og endringer ble til slutt så lang at kalenderen hadde utspilt sin rolle for en stund.

Men nå er samfunnet i ferd med å gjenåpne, og flere lokale arrangører er i gang med aktiviteter, selvsagt med smittevernstiltak.

Det skjer-kalenderen er nå gjenåpnet, og alle kan legge inn sine arrangement.

Kalenderen kommer på trykk i papiravisen førstkommende lørdag, og fra og med neste uke trykkes den som vanlig hver dag.

På grunn av korona-situasjonen er alle oppføringer slettet, også framtidige. Dette er for å unngå potensielle feiloppføringer i tiden framover. Det betyr at alle som eventuelt har lagt inn oppføringer for resten av året må gjøre denne jobben på nytt.

Kalenderen finner du her!Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags