Denice Hagen selger Petworld.no

Denice Hagen selger nettbutikken Petworld.no. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.

Denice Hagen selger nettbutikken Petworld.no. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nylig la Denice Hagen (21) og faren Jan Erik Hagen (42) nettbutikken Petworld.no ut for salg. For fem millioner kroner kan den bli din.

DEL

Petworld.no er en fullsortiments nettbutikk for kjæledyr som ble etablert i 2010, og drives av Hagen E-handel AS. Fra februar i år tilbød bedriften også matkasser for dyr.

Uten dramatikk

Jan Erik Hagen, Denices far, er daglig leder og styreleder i Hagen E-handel AS.  Tirsdag kveld fikk vi noen ord med ham per telefon:

– Vi holder det litt åpent. Årsaken til at vi nå ønsker å selge er helt uten dramatikk, det handler nok mest om at vi begge har lyst til å prøve nye ting. Jeg har selv drevet i bransjen i nærmere 20 år, det startet med levering av engrosvarer til dyrebutikker i gamle dager, forteller han.

Og seks år er på en måte lenge for en nettbutikk.

– Dersom Petworld.no selges, betyr det at du og Denice vil satse på egne prosjekter?

– Nei, det tror jeg ikke. Det hadde vært gøy om vi fortsatt kunne gjøre noe sammen. Hun er riktignok opptatt av interiør, noe jeg også er, men hvor veien går videre vet vi ikke nå.

Høy omsetning

Ifølge annonsen på finn.no er prisantydningen på fem millioner kroner, varelageret kommer i tillegg.

Det kan virke som om alt den unge gründeren tar i blir til gull. Omsetningen for Petworld.no økte nemlig fra 8 millioner i 2013 til drøye 15 millioner i 2015.

Denice Hagen er likevel mest kjent som Norges største instagrammer, i tillegg til og drive interiørbloggen interior123.

Nylig ble det også kjent at Tyristrand-kvinnen skal designe og lede oppussingsarbeidet av Move Treningssenter, som samtidig bytter navn til Raw Hønefoss.

Her kan du lese intervjuet som Pulsredaksjonen fikk med Denice Hagen i fjor: Den unge interiørgründeren

Artikkeltags