Gå til sidens hovedinnhold

Møljemøte i Hole historielag

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Den siste onsdagen i november arrangerer Hole historielag sitt tradisjonelle møljemøte i Herredshuset. Historielaget har på alle sine novembermøter gjennom årene servert kjøttmølje. Slik mølje er en tradisjon som har vært utbredt i Buskerud, Akershus og Trøndelag. Kjøttmøljen består av rullekraft og noe ribbefett blandet med flatbrød. Ifølge tradisjonen ble møljen servert på julaften formiddag, men på onsdag får du den som en forsmak på julen. Per Erik Berge, som er en vel kjent kulturperson på Ringerike, vil underholde med «Musikk og anekdoter om loffere og andre landeveisfarende.»
Møtet er åpent for alle, og inngangssummen blir litt høyere enn på vanlige møter.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.