Onsdag kveld skriver hun i en e-post til Oppland Arbeiderblad at hun tar over som daglig leder fra og med 1. mai, og at hun naturligvis ser frem til det. Hun skriver at hun tar over med stor glede og spenning.

– Gjøvik Sjokolade er en bedrift bygget på ren kvalitet av Jan Rognstad, som har holdt det gående gjennom snart 25 år. Det er derfor med både ydmykhet, ærefrykt, spenning og omtrent tusen idèer jeg tar fatt på oppgaven, skriver hun.

Hun opplever at bedriften har dedikerte ansatte som står for produkter med kvalitet. Om fremtiden tenker hun at det vil bli satt fokus på vekst og utvikling, da hun ser et stort potensiale.

Gleder seg til å ta over

Hun forteller at hun har bakgrunn innen kontor, administrasjon og personlig salg og service, men med hovedtyngde innen reiseliv og prosjektledelse. De siste sju årene har hun jobbet i Visit Innlandet med hovedfokus på prosjektledelse.

– Jeg ser fram til å bruke mitt nettverk til samarbeid og utvikling og til at Gjøvik Sjokolade skal oppnå mer av sitt fantastiske potensiale. Jeg er privilegert som får fortsette jobbreisen min med masse utvikling, kreativitet og samarbeid med så mange flinke folk og er stolt over det jeg nå får være med på, sier hun fornøyd.

Til Mette Stenersen tar over, er det Magnus Rognstad Swensen som styrer skuta, med Bjørn Rognstad og resten av de ansatte i ryggen.

LES OGSÅ: Elisabeth (42) begynte som julenisse: Nå er hun butikksjef