Ja, hva er allmenn interesse? | Maria Aldersjøen

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Redaktør Øyvind Lien setter søkelyset på bruk av offentlig ressurser, som i saken om de to unge menn som fant funn fra vikingtiden. Og dette er et interessant spørsmål som absolutt kunne vært løst på en mindre krevende og billigere måte. At dette får fokus i Ringerikes Blad, er etter min menig viktig.

Men kan spørsmålet om bruk av ressurser rettes tilbake til Ringerikes Blad?

Eksempel: Jevnaker Fremskrittspartis femtekandidat på nominasjonslisten fikk en forverret sykdomssituasjon og signaliserte underveis til styret at han ville trekke seg fra all aktivitet samt medlemskap i Jevnaker Frp etter valget.

En av avisens journalister kontakter styreleder og femtekandidaten, og stiller spørsmål . Det ligger i kortene at han vil lage en sak av en absolutt ikke-sak. Sakens spørsmål blåses opp til et mulig ekskluderingsspørsmål. Og uenighet om kommentarer under valg kampen.

For Frp har vi stor takhøyde for medlemmers rett til ytringsfrihet og meninger . Også her leter avisens skribent etter en sak. Dette viser til hvordan ressursene brukes i RB.

Ærlig talt, dette er mere enn gal ressursbruk i RB. Og kan bare settes i kontekst med bladet Se og Hør sine sladder spalter.

Kanskje RB kan gå foran som godt eksempel på unødig bruk av ressurser ved ikke lage sak av en ikke sak?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags