Stopp flyttingen av Vinmonopolet | Arnfinn J. Holten (KrF)

TIL KUBEN: Økt salg er ikke et mål for Vinmonopolet, påpeker Arnfinn J. Holten (KrF)

TIL KUBEN: Økt salg er ikke et mål for Vinmonopolet, påpeker Arnfinn J. Holten (KrF) Foto:

Av

– Det ville vært mye bedre for utviklingen av Hønefoss at Vinmonopolet var et annet sted enn kjøpesenteret Kuben, for eksempel der det er nå, skriver Arnfinn J. Holten (KrF) i dette innlegget.

DEL

Meninger22. oktober godtok Ringerike formannskap at Vinmonopolets butikk i Hønefoss flyttes til kjøpesenteret Kuben. Bare Miljøpartiet De Grønne stemte imot.

KrF har ikke plass i formannskapet. Så hører vi etterpå at Nordlis bokhandel i Kuben må flyttes til fordel for Vinmonopolet.

Det ville vært mye bedre for utviklingen av Hønefoss at Vinmonopolet var et annet sted enn kjøpesenteret Kuben, for eksempel der det er nå.

Levende by

Skal vi oppnå en levende by, er det viktig å støtte opp under virksomhet også utenom dette kjøpesenteret.

LES OGSÅ: Jeg synes det er en god idé å flytte Vinmonopolet til Kuben | Paul Aage Bjerke

Når Vinmonopolet er opptatt av å flytte til Kuben så må det være et ønske om økt salg. Men det er noe imot formålet til Vinmonopolet. Det har til oppgave å sørge for en ryddig omsetning av alkohol, men har ikke som oppgave å selge mest mulig.

Og hvorfor skal Vinmonopolet fortrenge en viktig forretning som Nordlis bokhandel? Det ville ikke være noe problem for Vinmonopolet å være i mindre sentrale lokaler.

Bør nekte flytting

Når man ser resultatet av Vinmonopolets flytting, synes jeg formannskapet burde behandle saken på nytt og nekte flytting.

Enig eller uenig? Si det her!

Januar = leverkrise | Randi Hagen Eriksrud

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags