Pårørende: Vårt positive møte med eldreomsorgen i Ringerike

(Illustrasjonsfoto)

(Illustrasjonsfoto) Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Denne våren, sommeren og høsten var det sterkt fokus på mangler i eldreomsorgen i Ringerike. Men ikke alle er misfornøyde, som det kommer fram i dette leserinnlegget.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.De siste månedene har det vært skrevet og sagt mye om eldreomsorgen i Ringerike kommune.

Mye av det som har vært sagt har hatt en negativ vinkling. Vi har derfor lyst til å fortelle om vårt møte med kommunens eldreomsorg.

Les alt om verdighetskampen på denne siden

I februar i år var uhellet ute for oss. Vår kjære mor/mormor/svigermor Helga fikk slag på feriereise og er nå avhengig av heldøgns pleie. Fra første kontakt med kommunen har vi blitt møtt med imøtekommenhet, hjelpsomhet og kompetente medarbeidere.

Første møte var Austjord rehabiliteringssenter, der alle ansatte gjorde sitt beste for at Helga skulle få så god opptrening som mulig. En ekstra takk for at dere gjorde det lett for oss pårørende, både store og små, å være sammen med henne i en vanskelig tid.

Når perioden på Austjord var over og Helga skulle over til permanent opphold, fikk vi en rask og god behandling ved tildeling av omsorgsbolig.

I dag er Helga på Sokna omsorgssenter, der hun trives og har det godt. Hun blir tatt hånd om av noen av de flotteste og blideste mennesker en kan tenke seg. Det varmer oss se hvor godt hun har det og blir tatt vare på. Også vi beøkende føler oss meget velkommen og blir tatt godt vare på når vi kommer på besøk.

Avslutningsvis vil vi også rette en stor takk til Ringerike sykehus for den måten Helga ble tatt imot når hun kom hjem til Norge.

Hønefoss taxi fortjener også rosende omtale for god service, punktlighet og et hyggelig smil de gangene de har fraktet henne hjem på besøk. Takk til alle innen eldreomsorgen i Ringerike kommune.

LES OGSÅ: På dette sykehjemmet kommer både en sau og en hund på besøk

Mye av det som har vært sagt har hatt en negativ vinkling. Vi har derfor lyst til å fortelle om vårt møte med kommunens eldreomsorg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken