– Det arbeides med å gjennomføre forbedringer

Kjell B. Hansen

Kjell B. Hansen

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Ordfører Kjell B. Hansen (Ap) svarer på kritikken han fikk fra pårørende i går.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Forleden kommenterte jeg i forhold til kommunens helse- og omsorgstjenester. Både i et kritisk perspektiv, men også i et løsningsorientert perspektiv.

Blant annet ga jeg uttrykk for at tjenestene i Ringerike kommune er bedre enn sitt rykte, men også at forbedringer av driften ved Hønefoss omsorgssenter må til.

I den sammenheng har jeg ikke kommentert i forhold til pasientsaker og heller ikke enkelte pårørendes kommentarer.

Jeg har derimot helt siden mai 2015 beklaget de opplevelser som er beskrevet i avisinnlegg, og vist både de ansatte og andre respekt.

Mitt innlegg forleden har da tydeligvis trigget en engasjert person, jamfør avisinnlegg i Ringerikes Blad i går, tirsdag 11. august. Jeg akter ikke å motkommentere i forhold de utfall som framsettes.

Dersom målet er å oppnå forbedringer skjer dette oftest best gjennom samarbeid og gjensidig respekt mellom involverte parter. Det arbeides, om man liker det eller ikke, med å gjennomføre forbedringer ved Hønefoss omsorgssenter.

Det arbeidet utføres av velkvalifiserte helsefaglig personell, og i samarbeid med ansatte, deres fagforening og pårørende. Verken disse, de folkevalgte eller undertegnede har annet motiv enn å bidra til forbedring til brukerne og pasientenes beste.

Dette blant annet for å forebygge, slik at krenkelser av brukere/pasienters rettigheter og verdig ikke skal skje.

LES ALT OM VERDIGHETSKAMPEN

Kjell B. Hansen

Ordfører (Ap) i Ringerike.

Jeg akter ikke å motkommentere i forhold de utfall som framsettes.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken