Ap må være ærlige og gå i seg selv. Kanskje folk er mer opplyste og følger mer med enn hva våre politikere tror!? (Dette gjelder alle partier.) 

Da Ap skjønte at det var stor fare for at valget var tapt forrige valg, var det plutselig penger til alt av utbygging og manglende vedlikehold. Etter åtte år med forfall og lite initiativ. Partiet var mer opptatt av å drifte seg selv enn å lede landet og lytte til folket, ikke bare folk som hyllet partiet.

En annen sak er en innvandring og u-hjelp ute av kontroll.

Det hjelper heller ikke å gå til valg med økte skatter og avgifter i ei tid hvor mange sliter fordi arbeidsplasser blir borte. Det er ikke alle som er rike.

Biografi for Jan-Erik Borgen 

Folk blir tuta ørene fulle av hvor godt Norge går, oljefondet eser ut over alle grenser! Men så fort det skal investeres litt i landet her er det ikke penger, og bygges en veistump popper bommene opp fortere enn gravemaskinene går. Enda vi har betalt vanvittig mange milliarder i avgifter fra før. Men å investere i utlandet er visst greit!?

Kanskje «onkel Skrue»-politikken ikke er riktig? Mange har gjort dette før, spart seg til fant! Ingen vits i å ha «penger på bok» når taket lekker og en ikke vil røre pengebingen. Jeg er ingen økonom, men dette kan ikke være riktig.

Pensjonsreformen er også et problem med underregulering og elendige forhold for mange. Å være minstepensjonist er ingen spøk i Norge, rett og slett umenneskelig!

Forsvarsevnen er også noe som opptar folk. Mange tror ikke norsk forsvar kan trygge landet. Forsvaret er alt for redusert til det. Brevik beviste også at norsk politi og terrorstyrker ikke fungerer, og gjør det vel ikke ennå.

Mye er bra i Norge, men det er «jaggu langt fram», sa mannen når han så seg tilbake!