Ukultur, fraksjoner og latterliggjøring | Hole Høyre

FAKTA? – Eva Bekkelund-Eriksen har ikke tilgang til noen av våre møter, skriver Idun Eid, Syver Leivestad og Lars Gomnes i Hole Høyre.

FAKTA? – Eva Bekkelund-Eriksen har ikke tilgang til noen av våre møter, skriver Idun Eid, Syver Leivestad og Lars Gomnes i Hole Høyre.

Av
DEL

MeningerEva Bekkelund-Eriksen skriver at det finnes en fraksjon i Hole Høyre som avviser alt som kommer fra advokaten til Utstranda Vel, som møter advarsler med kalde skuldertrekk og som har tett kobling med Arbeiderpartiet.

LES OGSÅ: Hole har brutt lover med viten og vilje | Eva Bekkelund-Eriksen

Det kan virke som Eva Bekkelund-Eriksen selv er til stede på alle Hole Høyres styre-, gruppe- og medlemsmøter og at hun dermed uttaler seg med egenopplevde skråsikre fakta.

Dette er selvfølgelig ikke tilfelle, siden vedkommende ikke har tilgang til noen av disse møtene.

Vi kjenner oss ikke igjen i beskrivelsene som framsettes, men kan fortelle alle lesere at vi har et aktivt, engasjerende og godt miljø i Hole Høyre, med stor takhøyde og raushet for ulike meninger.

Vi har møter med gode og grundige diskusjoner hvor alle får komme til ordet.

Udokumenterte påstander om «fraksjoner, latterliggjøring og ukultur» får stå for hennes regning.

Dette innlegget er å anse som et svar i forhold til de ytringer og henvendelser Eva Bekkelund-Eriksen har kommet med den seneste tiden, og vil ikke følges opp med daglige eller ukentlige tilsvar til ytterligere kritikk eller påstander som måtte komme.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags