Fartsgale hissigpropper burde vært fratatt førerkortet | Anette Bakke

UBEHAGELIG: Anette Bakke hadde barn i bilen og ble skremt av den andre bilistens oppførsel. Illustrasjonsfoto: Knut Andreas Ramsrud

UBEHAGELIG: Anette Bakke hadde barn i bilen og ble skremt av den andre bilistens oppførsel. Illustrasjonsfoto: Knut Andreas Ramsrud

Av

Anette Bakke og familien hadde en skremmende opplevelse i bil nylig. I dette leserinnlegget forteller hun om hvordan en aggressiv bilist nesten forårsaket et trafikkuhell.

DEL

MeningerDu som en ettermiddag nylig kom ut av rundkjøringen på E16 mot Follum, langt over fartsgrensen, og la deg helt oppi støtfangeren på vår stasjonsvogn, og som la deg på hornet fordi det ikke gikk fort nok for deg å holde fartsgrensen.

Du som vrengte forbi der det ikke er lov til å kjøre forbi, selv om det kommer en trailer imot, og som vrenger inn foran oss igjen og får sleng på bilen din. Du som så tråkker bremsen din hardt for at vi ikke skal rekke å stoppe, og kjøre inn i deg bakfra (sorry, det funket ikke!)

Du som deretter kommer ut av bilen din og begynner å rope og kjefte fordi det ikke gikk fort nok for deg. Du som lå så nært bilen vår at du helt klart burde ha sett 3-åringen vår i baksetet før du bevisst prøvde å lage en kollisjon. Du som også fikk beskjed om at det var et barn i bilen mens du sto der og kjeftet og var tøff i trynet.

Håper du er stolt av deg selv akkurat nå! Håper du er stolt av at du valgte å sette barnet mitt i fare så du kunne tøffe deg. Takk og lov for at min mann er en mye bedre sjåfør enn deg og klarte å stoppe i tide!

Håper ikke noen andre må utsettes for deg i trafikken, du som har det så mye mer travelt enn alle andre, du som er så mye viktigere enn alle andre .

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags