Hvor mye HBK-supporter er du egentlig? | Per-Otto Nilsen

TAKKER FOR SEG: HBK-gutta takket fansen etter den siste kampen i 2. divisjon for denne gang.

TAKKER FOR SEG: HBK-gutta takket fansen etter den siste kampen i 2. divisjon for denne gang. Foto:

Av

– Er du en HBK-supporter – innerst inne, spør Per-Otto Nilsen i dette innlegget.

DEL

MeningerSupporter.....smak litt på det ordet. Supporter. Kommer fra support på engelsk. Støtte på norsk. STØTTE! Kaster hermed sikkert inn en brannfakkel, men det føler jeg er på tide.

Supportere kaller vi oss, mange av oss. Men, er vi egentlig ordentlige supportere? Er vi den støtten som alltid er der og gir oppmuntrende ord når det butter imot?

I årets tilfelle vil jeg si at vi er svært få ... Mange av dere burde ikke bruke ordet supporter. Dere er ikke i nærheten av å være supportere eller støtter om dere vil.
Skulle gjerne ha visst hvor mange av dere som hadde fungert optimalt i deres arbeidshverdag når «alle» til stadighet går rundt og forteller deg hvor jæ ... dårlig du er.

Og nei, man kan ikke bruke påstanden om at dette er spillere som er betalt for å levere en «vare», underholdning om du vil. Dette er deres, til en viss grad jobb. På lik linje er de arbeidstakere slik som oss andre. Som alle andre påvirkes man av miljøet rundt seg ... Alle gjør det.

Per-Otto Nilsen

Supporter

LES OGSÅ: Spillselskap: Hønefoss er den største opprykksfavoritten

Tipper spillerne selv skulle ønske det var annerledes. Ingen ønsket at det skulle gå slik, aller minst spillerne og støtteapparatet.

Hva om Aka hadde vært smekkfull med supportere/støtter uansett utfall?

Hadde det hjulpet? Jeg tror det. Ingenting er bedre enn å få et klapp på skuldra når du sliter og en liten melding eller lignende som sier «vi fikser dette sammen». Jeg er her uansett, er det noe jeg kan hjelpe med? Det er support ...

Tenkte jeg skulle avslutte som jeg startet. Supporter – kjenn godt etter? Er du det? Sånn helt innerst inne? Er du en støtte? I medgang OG i motgang? Og i dette tilfellet HBK?

Jeg er faktisk stolt av det også – låner Stabæk sitt slagord:

Alltid, uansett!

LES OGSÅ: Ni ganger til Nordland og Troms – en dyr sesong for HBK i 3. divisjon

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags