Kanskje derfor også, forlater 18-åringen barndomshjemmet og legger ut på nye eventyr. Ikke så langt, riktignok. Han flakser bare rett over elva. Til en ikke hvilken som helst bolig.

Jommen må denna attenåringen ha gjort det godt på sommerjobber gjennom åra. For nå skal han flytte inn i arkitekttegnet gledeshus med både bar og serveringslokaler i samme pakka. Det gledes. Og utfordres for en svært oppegående kulturnæring som har tatt skritt for skritt på veien mot å realisere noe helt nytt og spektakulært.

Et Gledeshus. Fylt med både det ene og det andre. Ikke bare revy. Det er utfordrende nok i seg selv å drive helårsbusiness i denne bransjen.

Anne Gro Christensen

Kulturleder i Ringerikes Blad

LES OGSÅ: I år er det innafor å være litt revy-nostalgiske

Noe langt annet enn å montere opp et velbrukt sirkustelt år etter år og møblere det med langbord og harde trebenker. Nå antar vi at det blir en helt annen setting. Med gode stoler. Amfi. Stor scene og tilliggende herligheter. Og vi lurer på hvordan det kommer til å bli og hvordan den lokale revysjela og ikke minst alle dens fans og tilhengere vil tilpasse seg konseptet.

Det har sikkert gründerne i TBA tenkt lenge og vel igjennom når de nå forbereder seg til byggestart og grunnsteinsnedleggelse. Det kommer garantert og helt sikkert til å foregå i full offentlighet med kjente personer tilstede.

Tipper vi kongen? Med standup-prestens velsignelse og Halleluja-kor i bakgrunnen?

LES OGSÅ: Revygjengen avslører: Dette vil de glede deg med

Bildeserie

Se hvem som var på revypremieren!

18-åringen er klar. Og flyveferdig. Beviset finner du innenfor teltduken ved Comfort Hotel Ringerike i noen hektiske revyuker i sommer. og du kan glede deg og bli gledet av erfarne lokale revyartister som har spilt seg varme og samstemte og bedre og bedre på nettopp denne scenen gjennom årene.

De sier «Gleden er på vår side». Men når dere igjen viser at dere er sprekkeferdige av spilleglede og ablegøyer, er det oss dere gleder. Mest.

Vi gleder oss i hele sommer. Og vi gleder oss til fortsettelsen. Når gleden flytter til den andre siden.

LES OGSÅ: Ingen har spilt mer revy enn Jonas

Bildeserie

Her kan du se bilder fra revyen