Er kjendisbloggere egentlig nyttige samfunnsborgere? | John Glenn Robertsen

John Glenn Robertsen lar seg provosere av Sophie Elise og andre kjendisbloggere. Her fra Sophie Elises besøk på Kuben, hvor hun tar selfie sammen med Hannah Mathilde Venåsen (14).

John Glenn Robertsen lar seg provosere av Sophie Elise og andre kjendisbloggere. Her fra Sophie Elises besøk på Kuben, hvor hun tar selfie sammen med Hannah Mathilde Venåsen (14). Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Saker om kjendisbloggere er fordummende, skriver John Glenn Robertsen i dette leserinnlegget.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Nyheter og dokumentarer er mine favoritter på TV og nettet. Når man beveger seg fra den ene nyhetskilden til den andre unngår man dessverre ikke disse fordummende sakene om kjendisbloggere.

Man scroller raskt videre, men bildet av et kunstig ansikt og platte overskrifter fester seg allikevel på netthinnen.

Men det har vært befriende lite av disse sykt selvopptatte bloggerne i det siste – de som spyr ut søppel fra morgen til kveld, men som beklageligvis har stor påvirkningskraft ovenfor yngre mennesker, og særlig unge jenter.

Sophies leilighet

Ok, helt stille har det visst ikke vært når man foretar et søk: Blogger Sophie Elise har sørget for at verden vet (med hjelp fra Nettavisen) at hun solgte sin leilighet på 41 kvadrat for drøye tre millioner i sommer. Hurra – det hadde jo vært for ille om ikke den berikende nyheten hadde nådd oss.

Jeg er forsiktig med å bruke uttrykket «jeg hater» om ting og tang – da det faktisk er et meget sterkt uttrykk.

Men jeg kan med hånda på hjertet si at jeg forakter det disse bloggerne holder på med, og i tillegg tjener gode penger på.

God nok som du er

Som lærer for neste generasjon voksne prøver jeg så godt jeg kan å innprente i de unge at de er god nok som de er. Jeg snakker altså kropp og utseende. Det er et bedrag å tro at estetisk plastikkirurgi, Botox og annet kunstig inngrep nødvendigvis vil gjøre et ungt menneske lykkeligere.

Tvert om viser det seg at mange fortsetter galskapen, eller at man angrer i ettertid.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken