Gå til sidens hovedinnhold

Frederik Skarstein (H): Har du tatt for mye tran, Eva?

Artikkelen er over 5 år gammel

Hole Høyres Frederik Skarstein svarer på Eva Bekkelund-Eriksens utspill i dette leserinnlegget.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

DETTE SVARER SKARSTEIN PÅ: Eva Bekkelund-Eriksen: Hole Høyre må rydde opp i egne rekker

Jeg har full respekt for at mange har store følelser til minnested og minnesmerke.

En rettsak i seg selv kan ikke endre hverken minnested eller minnesmerke, og jeg har problemer med å forstå hva en rettsak kan føre frem til.

Frederik Skarstein

Jeg ser at debatten dreier seg nærmest utelukkende om det, selv om vi politikere skal forholde oss til en annen sak; om vi skal støtte Utstranda vel med 100.000 kroner til en rettssak mot staten.

Jeg har personlig ingen formening om verken minnested eller minnesmerke, men jeg mener det er feil å benytte fellesskapets midler (midler som vi heller ikke har i Hole) til en rettssak der Hole kommune ikke er part.

Jeg tar for øvrig til etterretning at minnested og minnesmerke er valgt, saken er avgjort, uavhengig av hvor mye Eva Bekkelund-Eriksen spreller, eller hva andre mener.

En rettssak i seg selv kan ikke endre verken minnested eller minnesmerke, og jeg har problemer med å forstå hva en rettssak kan føre fram til.

BAKGRUNN: Naboer går til sak mot minnesmerke

Eva Bekkelund-Eriksen sitt konspiratoriske utspill tar jeg for øvrig også med et smil, hun vet jo mer om meg enn jeg gjør selv. Og hvis det er slik at jeg kan bestemme alle saker i Hole på egenhånd, så må jeg si at jeg har kommet et stykke på vei.

Men jeg lurer litt på hva Eva Bekkelund-Eriksen sin agenda egentlig er? Du har åpenbart vært meget kritisk til det «gamle» regimet i Hole, har du nå glemt at Hole kommune er konkurs med 50 millioner kroner?

LES OGSÅ DISSE LESERINNLEGGENE:

Jeg reagerer også på at høyremann og tidligere gruppeleder Bjørn Geirr Harsson går ut og tar det for gitt at man i denne saken bryter grunnleggende demokratiske prosesser.

Jeg synes påstanden er drøy, i og med at det ikke kan pekes på hva Staten eller Hole kommune har gjort galt i denne saken.

Jeg var selv ikke med i forrige kommunestyreperiode (saken ble ferdigbehandlet av Hole kommune november 2014), men jeg finner ingen ting galt fra verken Hole kommune eller Staten ved behandlingen når saken oppsummeres.

LES OGSÅ DETTE LESERINNLEGGET: Kristin Remme (H): – Nå må vi ta bort skyggelua

Kommentarer til denne saken