Erland Raastad: – Hvem har rehabilitert Sokna skole?

Mens arbeidet med oppgradering av Sokna skole pågikk hadde elevene klasserom i brakker.

Mens arbeidet med oppgradering av Sokna skole pågikk hadde elevene klasserom i brakker. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

– Jeg har spurt flere på Sokna om hvilket firma HENT er, men ingen har kunnet gi meg noe svar på det, skriver Erland Raastad i dette leserinnlegget.

DEL

Meninger

Sokna skole er nå ferdig rehabilitert, og er sikkert blitt en meget bra bygning. Utenfor skoleporten har det hengt et skilt med påskriften HENT, som jeg regner med er hovedentreprenør.

Jeg har spurt flere på Sokna om hvilket firma HENT er, men ingen har kunnet gi meg noe svar på det. Noen sier at de har hørt arbeiderne snakke sammen, og at språket ikke var norsk. På foran nevnte bakgrunn regner jeg med at flere enn meg er interessert i å få vite litt mer om dette firmaet.

Tillater meg derfor å rette en åpen forespørsel til Ringerike kommune som byggherre å utvirke til at vi får opplyst i denne avis, følgende om firmaet HENT: Hvilken nasjonalitet og hovedkontor, antall personer i virksomhet på Sokna, spesifisert på norske og utenlandske, herav antall fast ansatte, antall fra vikarbyråer og antall lærlinger. De samme opplysninger ønskes fra hver enkelt underleverandør.

I lys av arbeidsledigheten og mangel på lærlingeplasser er det også av interesse å vite hva som foregår i lokalsamfunnet.

LES OGSÅ: Oppussingen av Sokna skole er ferdig

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags