Lite debatt om SIAN blant politikerne | Parviz Salimi

SAVNER POLITISK DEBATT: Sp-politiker Parviz Salimi vil gjerne høre hva andre politikere tenker om SIAN-propagandaen.

SAVNER POLITISK DEBATT: Sp-politiker Parviz Salimi vil gjerne høre hva andre politikere tenker om SIAN-propagandaen. Foto:

Av

Nå har vi saken om SIAN på Søndre torg, men det har ikke vært så mye diskusjon blant politikerne. Jeg tror det er en viktig sak, en politisk sak som man kunne diskutere. Det hjelper ikke at politikere er på Søndre torg mot SIAN.

DEL

MeningerJeg selv er ikke imot at SIAN har fått tillatelse til å være på Søndre torg for å si noe om sin organisasjon og ideologi. Det er viktig at alle får lov å si sin mening. Ytringsfrihet og demokrati er viktig i Norge.

Jeg håper at SIAN ikke tenker hatefullt og rasistisk. Det jeg savner, er at de snakker om fred og dialog og hvordan man kan ha respekt for andre kulturer og hverandre. Etter min erfaring og kunnskap med muslimer, har ikke muslimske og kristne noe imot hverandre.

LES OGSÅ: Thor får anti-islamsk demonstrasjon utenfor butikken: – Mange frykter bråk

Jeg har ikke hørt av noen muslimer som har sagt noe kritisk om den kristne troen. De har problem med systemet og demokrati i Norge, ikke religionen. Jeg håper at alle partiene se på denne saken som en politisk sak, ikke religion, og kan finne en løsning med dialog og fred.

Det finnes noen muslimer som ødelegger for andre muslimer. Mange muslimer er veldige snille og en stor ressurs i Ringerike kommune.

Fra norsk side tenker man at man kan bli islamisert i Norge, og fra innvandrermiljøet at man kan bli assimilert for å glemme identitet, kultur og religion.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags