Gå til sidens hovedinnhold

Seniornett: Vi vil motivere seniorer til å prøve digital teknologi

Artikkelen er over 4 år gammel

– Vi ønsker å motivere og tilby hjelp og støtte til alle seniorer som kunne tenke seg å prøve ut den digitale teknologien, skriver Tore Langemyr Larsen i Seniornett i dette leserinnlegget.

Leserinnlegg Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Svar til Harald Olimb Norman: Verdsatt og inkludert - svar til Seniornett :

Alle vi i Seniornett arbeider med å hjelpe landets seniorer til å bli digitale. Og der tror vi at Pensjonistforbundet er enige med oss i at dette er viktig i dag - og blir enda viktigere i tiden som kommer.

Men vi er jo helt klare på at ikke alle de 400.000 seniorene "utenfor det digitale gjerdet" kan eller vil være med "innenfor". Vi har stor respekt for det og vi er helt på linje med Pensjonistforbundet i at disse må få "se slippen sin" i vanlig post. Og det skulle da bare mangle! Ellers kan vi ende opp med et digitalt klassesamfunn som ingen av oss er tjent med.  

Biografi for Tore Langemyr Larsen 

Du sier: "Det er trist at Seniornett velger en strategi med å rakke ned på eldre som ikke klarer overgangen til den digitale tidsalderen".

Vi håper at vi ikke oppfattes slik. Dette er ikke meningen med vårt arbeid i det hele tatt. Derimot ønsker vi å motivere og tilby hjelp og støtte til alle seniorer som kunne tenke seg å prøve ut den digitale teknologien med smarttelefoner, nettbrett, PCer for å se om det kan være noe nytte i dette for den enkelte.

Og så kan man velge det bort om man ikke vil - uten å bli straffet ved å ikke få slippen sin i posten, selvsagt. 

Så, Harald, jeg tror vi er helt på linje - med skarpt fokus på seniorenes ve og vel i dagens samfunn som de har vært sentrale i å bygge opp.

LES OGSÅ:

Kommentarer til denne saken