Anne Marit Bakka: Seriøst? Erre mulig?

TULLERUS(S)K: – Dere kan virkelig være stolte av revyen dere leverte, sier Anne Marit Bakka i dette innlegget.

TULLERUS(S)K: – Dere kan virkelig være stolte av revyen dere leverte, sier Anne Marit Bakka i dette innlegget. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Fy flate så moro. Jeg lo så jeg nesten gråt, jeg klappet meg sår i hendene, og tenkte: Hvor kommer alle disse flotte ungdommene fra? spør Anne Marit Bakka i dette leserinnlegget om russerevyen.

DEL

LeserinnleggHva har Hønefoss-foreldre gjort så mye bedre enn mange av oss andre? Hvordan er det mulig å fostre opp så mye flott ungdom – år etter år?

Som tante har man som kjent forpliktelser, så hvert år – i mange år, har jeg reist fra Vestfold til Hønefoss for å se min fantastiske niese (mulig ikke helt objektivt) stå på Byscenen i desember i forestillingen «Et juleønske». Og for å ha sagt det – siste showet (des 2016) var «The best show ever». Så gratulerer til alle involverte.

Fantastiske prestasjoner

Så når min andre niese ringte tante og spurte om ikke jeg ville komme for å oppleve årets russerevy, sa jeg selvsagt ja. Jeg tok tidlig fri fra jobb på fredag og kjørte litt entusiastisk, men dog med små forventninger til Hønefoss for å gå på forestillingen kl. 18.00.

Men hva møter meg? En full sal, over 100 ungdommer som gir full pupp fra første strofe, fantastiske presentasjoner, morsomme gags, fantastisk lyd og lys, og like fantastiske musikere. Jeg har ikke ord egentlig, og må derfor støtte meg til Ringerikes Blads journalist treffende beskrivelse.

Så mange talenter

Fy flate så moro. Jeg lo så jeg nesten gråt, jeg klappet meg sår i hendene, og tenkte: Hvor kommer alle disse flotte ungdommene fra? Hva gjør dere foreldre i Hønefoss og omegn som kan få disse 18–19-åringene til å levere på en slik måte? Jeg kan ikke framheve noen. Det ville være urettferdig. Men så mange talenter da gitt. Og som ga av hele seg. Imponerende.

Jeg må også nevne rektorens supre, ærlige og flotte tale til russen etter forestillingen. Så lytt til henne, ungdommer – det var sannheten i et nøtteskall. For som toppleder i en stor bedrift, vet jeg at dette var ord som kan danne en god grunnmur når dere nå til våren skal ut i verden. Dere kan få til hva som helst, så lenge dere setter dere et mål og jobber for det.

Jeg kan ikke framheve noen. Det ville være urettferdig. Men så mange talenter da gitt. Og som ga av hele seg. Imponerende.

Kjære russ, foreldre, instruktører og andre relevante: Jeg er så imponert. Det var en mega-topp-og morsom-forestilling som jeg vil huske i laaaang tid. Dere kan virkelig være stolte av det dere leverte. Og minnene fra en russetid: Tja, det jo ganske kult og ha egen russebuss og dra på fester, og party-party i noen uker fram mot 17. mai. Mange av oss har vært der. Men de minnene og opplevelsene glemmer du fort.

Særdeles godkjent

Derimot med denne forestillingen her, samholdet dere har fått med å skrive, synge og jobbe sammen, og sikkert også opplevelsen av å bli positivt overrasket over hverandres prestasjoner, det vil dere huske forever.

Jeg bøyer meg i hatten, og reiser meg i støvet: Godt levert og særdeles godkjent til årets russ.

Be safe, hilsen tante Bernt

Anne Marit Bakka

Stolt tante

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags